WMN Nyár
WMN Nyár

Forró a lélegzet, forró a város – régi idők nyarai a legszebb vintage fotókon

WMN Nyár – 2024.06.30. – SzAE

Olyan könnyű szidni az időjárást. Ha esik, az a baj, ha nem esik, azért panaszkodunk. Ha hűvös az idő, a nyarat várjuk, ha jön a hőhullám, azonnal jegesre tekerjük a klímát. Nem tudunk beledőlni abba, ami épp van. Igen, nyár van. Igen, izzadunk. És soha nem esik olyan jól egy nagy pohár hideg víz, mint ezekben a napokban.

Néha Rómáig kell menni, hogy megtudjunk valamit magunkról

WMN Nyár – 2024.06.23. – SzHA

Minden út Rómába vezet, bár Széles-Horváth Anna gyerekkora óta vágyott rá, hogy eljusson, végül a 35. születésnapja alkalmából sikerült megvalósítania ezt a tervet. Kisgyerekes kalandok, olasz vendégszeretet, praktikus tanácsok és életre szóló élmények a meleg és a tömeg ellenére.

Kihagyhatatlan WMN-kvíz: Milyen gyümölcsfa vagy?

WMN Nyár – 2024.06.22. – TF

Stratégiailag tökéletesen pozicionált, elképesztő fontossággal bíró, szélsőségesen komoly kvíz. Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack… vagy valami ilyesmi.

Nyaralás és kisállat: velünk jöjjön vagy otthon maradjon?

WMN Nyár – 2024.06.18. – WMN

Nyaralás alatt is fontos, hogy a kisállat a számára legmegfelelőbb ellátást kapja: kutyapanzió, kisállatszitter, megbízható rokon vagy épp közös utazás. De hogyan döntsük el, neki mi a legjobb?

„A lánybúcsú erőltetett, ócska és borzalmasan gagyi műfaj!” – de hogyan érdemes megszerveznünk, hogy mégse legyen az?

WMN Nyár – 2024.04.07. – KC

„Voltam én már mindenféle lánybúcsún, nem nagyon tudtok már nekem újat mondani” – mondja Krajnyik Cinti, aki megosztja saját tippjeit és tapasztalatait arról, hogyan ne fulladjon katasztrófába a buli. Újraolvasó.

Baráti családdal nyaralni – Min múlik, hogy jó legyen?

WMN Nyár – 2023.08.30. – PD

Pásztory Dóri és családja egy másik, ráadásul nemrég megismert családdal vágott neki a tengerpartnak… és annyira jól sikerült az élmény, hogy Dóri összeszedte, a szerencsés együttállásokon túl, szerinte min múlik mindez.

A borban nem az alkohol a lényeg, hanem a társaság! – Ma van a vörösbor világnapja

WMN Nyár – 2023.08.28. – BG

„A bor szociális síkosító” – állítja a szakértő. A vörösbor pedig különösen az, teszi hozzá szerzőnk. Ma van a vörösbor világnapja.

< 1 2 3 4 5 6 7 >