Szalánczi Krisztina cikkei

Összesen: 45 db cikk

10 szabály szülőknek a szabályokról

WMN Life – 2015. július 13. – SzK

A szabály az szabály! Vagy mégsem? Kellenek a szabályok, de rugalmasság nélkül mit sem érnek, mert a szigor ellenállást vált ki a gyerekekből. Olvassátok el Szalánczi Kriszta klinikai szakpszichológus használható, jól bevált tippjeit!

13+1 alkalom, amikor a gyerekek megmondták a frankót a pszichológusnál

WMN Life – 2015. július 6. – SzK

Kíméletlenül őszinte, kijózanító mondatok gyerekektől. A saját életükről, a szüleikről... rólunk. A wmn.hu szerzője a saját pszichológusi praxisából gyűjtötte össze a legjellemzőbb gyerekvéleményeket. Olvasd... és nézz szembe magaddal!

Ezt akarják tudni a szülők a gyerekeikről a pszichológusnál – Pszicho Top 10

WMN Life – 2015. június 23. – SzK

Vajon melyek a leggyakrabban elhangzó kérdések a pszichológus rendelőjében a kisgyerekes szülők szájából? Most kiderül. Mi mindegyikre kapunk egy-egy rövid választ is!

9 tipp, hogy a gyereknek és neked is jól teljen a szünidő

WMN Life – 2015. június 5. – SzK

Éljen, mindjárt vége a tanévnek! Ajjaj... mit fogok kezdeni a gyerekkel 11 hétig? Ismerős? Nekünk is. A wmn.hu pszichológus szerzője hasznos tanácsokat ad arra, hogyan osszátok be a gyerekek nyarát. Tanulni, gyakorolni például tilos! A nagyi viszont (ha van) erősen ajánlott.

Vedd észre a szülés utáni depressziót, kérj segítséget!

WMN Life – 2015. május 29. – SzK

A magyar nők tíz–tizenöt százaléka szenved szülés utáni depresszióban. Az körülbelül tizenötezer kismama, akinek fokozott odafigyelésre, terápiára lenne szüksége. A családtagoknak óriási felelősségük van abban, hogy észrevegyék a bajt. Ez a cikk nekik is segít.

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség