Pichler Zsófi

Pichler Zsófi közgazdász mesterszakos hallgató, a WMN csapatában marketingasszisztensként és szerzőként is tevékenykedik. Lelkesedését több területen is kamatoztathatja, legyen szó hírlevélkészítésről, podcastról, social mediáról, online marketingről vagy a WMN rendezvényeinek háttérmunkálatairól. Szeret egyszerre több helyen lenni, és a laptopján mindig legalább tíz fül van megnyitva párhuzamosan futó feladatokkal. Ugyanolyan szívesen foglalkozik generációjának csetlés-botlásaival, mint történelemmel, fenntartható építészettel vagy utazással, de ha úgy hozza az élet, a tapírok vagy a tészták világában is elmerül. Egykor detektív akart lenni, úgyhogy nagyon élvezi, amikor írás közben nyomok után kutathat, amiből aztán összeáll a teljes kép, kirajzolódik egy történet, legyen az akármilyen komoly vagy komolytalan. De legjobban azt szereti, amikor az írásain keresztül nála sokkal fontosabb mondandójú embereket ismerhet meg a világ.

Pichler Zsófi cikkei

Összesen: 95 db cikk

Te kávézóban ülnél, én rónám a várost – így lehet mindenkinek élvezetes a közös utazás

WMN Life – 2024. január 21. – PZs

Hogyan lehet összehangolódni az útitársunkkal? Egyáltalán: kell-e? Pichler Zsófi szempontjai, hogy a várva várt szabi és a közös utazás ne a konfliktusokról szóljon.

Ahova a British Museum múmiája is kísérteni jár – 160 éves a londoni metró

Kult – 2024. január 10. – PZs

Szellemek, szerelmesek és a világ legrégebbi metróvonala. A londoni metró ikonikus része a nyüzsgő nagyvárosnak, másfél évszázados történelme alatt sok mindent látott már. És azt tudod, melyik sztár született a londoni metróban?

Kwanzaa: a szeretet, a gondoskodás és a közösségi szellem ünnepe

WMN Ünnp – 2023. december 26. – PZs

Egy 34 halálos áldozattal járó zavargás hívta életre az afrikai diaszpóra ünnepét, amely nem a karácsonyt helyettesíti, és vallástól függetlenül mindenki ünnepelheti

„Addig kell tanulnunk, amíg van rá mentális kapacitásunk” – kamaszok és idősek egymást segítik az online világ megértésében

Júzer – 2023. december 20. – PZs

A Netrevalók program keretében középiskolások és nyugdíjasok segítik egymást az online térben való eligazodásban, immár 24 fővárosi könyvtárban. Az egyik alkalomra mi is ellátogattunk.

< 1 2 3 4 5 6 7 >