Mezei M. Katalin cikkei

Összesen: 96 db cikk

Őszi megtisztulás és regenerálódás – Így segít benne az ájurvéda

WMN Egszsg – 2021. augusztus 29. – MMK

Törődj magaddal, készülj az őszre!

„Ez a Binder Lipót milyen alsónadrágot hord?” – A 113 éve született Feleki Kamillra emlékezünk

Kult – 2021. augusztus 21. – MMK

„Egy noteszba jegyezte fel azoknak a nevét, akik véleménye szerint nem az elvárható módon nyilvánultak meg akár az ő, akár a szakma irányában. Gondosan rögzítette a rájuk mért büntetést is, úgymint például a köszönőviszony felfüggesztése egy évre. Így történt azzal a kollégával is, aki az utolsó pillanatban mondta le Felekiék vacsorameghívását, a feleségének azonban már nem is egy, hanem két év jutott, hiszen nő lévén tudnia kellett, hogy a drága Fini mennyit fáradozott miattuk a konyhában." Olvassatok a csodabogár Feleki Kamillról:

„Egymástól rettegő, ordítón drága ruhadarabok rajta találtak különös enyhet” – Mesebeli világ elevenedik meg Majkon

Kult – 2021. augusztus 17. – MMK

Ha egy kis csöndre, és sok-sok csodára vágytok, látogassatok el Majkra! Most Mezei M. Katalin kalauzol el benneteket a remeteségben, ő gyerekkora óta visszatérő vendég ott, és még mindig lenyűgözi a hely varázsa.

Fekete gyémántok Oroszlányban – Időutazás egy szépséges és kegyetlen világban

Kult – 2021. augusztus 2. – MMK

A bánya tele van kincsekkel és veszélyekkel is, de aki egyszer megtapasztalta, milyen az igazi bányászélet, többé nem tud elszakadni tőle.

„Hiába az egyéni sikereink, ha nem tudunk mit kezdeni egymással” – Sári László tibetológussal beszélgettünk

Kult – 2021. július 17. – MMK

„Ha nem mászod meg a keserűség szikláját, soha nem érsz föl a boldogság rétjére.” Kutassátok velünk a keleti bölcsek titkát a ma élő legnagyobb magyar tibetológussal, aki egész életében azt kereste, mit adhatnak ők nekünk, nyugatiaknak.

< 1 2 3 4 5 6 7 >