Barna Borbála cikkei

Összesen: 24 db cikk

Lakótársak, 70 év korkülönbséggel – a különböző korosztályok együttélése meglepő előnyökkel járhat

WMN Life – 2024. február 1. – BB

„Úgy gondoltam, sokat tanulhatok abból, ha egy idős hölggyel élek. Ráadásul a lakás, ahol korábban egyedül éltem, drága volt, sok pénzt spórolhattam így.”

Elég csak nagyon akarni, és teljesül, amire az ember vágyik? A delulutrend követői ebben hisznek

WMN Life – 2024. január 24. – BB

Megkaphatod az állást, amihez valójában nincs is elég szakmai tapasztalatod, és az is elképzelhető, hogy aki eddig mindössze pár szót beszélt veled (talán nem is ismer), igazából életed szerelme. Elég csak nagyon akarni. De mit gondolnak erről a pszichológusok?

Borkóstoló: sznobizmus felsőfokon, vagy közösségi élmény és lehetőség az önreflexióra?

WMN Life – 2024. január 20. – BB

A borok kóstolása több agysejtünket hozhatja működésbe, mint egy nehéz matematikai feladvány megfejtése, és jobban stimulálhatja az agyunkat, mint a komolyzene hallgatása. Legalábbis, ha tudunk mértéket tartani.

Száraz január helyett tudatos január – az új trend nem a tiltásról, hanem a mértéktartásról szól

WMN Life – 2024. január 6. – BB

Egy kutatás szerint az alkoholról való teljes leszokás áll a leggyakrabban megszegett újévi fogadalmak toplistájának élén. De mi van akkor, ha nem az absztinenciát, hanem a mértékletességet célozzuk meg?

52 hét, 52 könyv – ezt tanultam az olvasáshoz fűződő viszonyomról idén

WMN Life – 2023. december 31. – BB

Az olvasás csodálatos hobbi, ám – hála a bookstagramereknek – könnyen válhat sokadik kötelező feladattá, amivel nyomaszthatjuk magunkat. Van, aki a metrón olvasásra esküszik, más a napi 10 oldalra, esetleg a könyvklubokra, szerzőnk, Barna Bori szerint azonban a kulcs az, ha tényleg örömből, és nem elvárások miatt veszünk könyvet a kezünkbe.

< 1 2 3 4 5 >