Barna Borbála cikkei

Összesen: 22 db cikk

A bérleti díjakat nem egyedülálló embereknek találják ki – párkapcsolatok, amiket a pénz tart össze

WMN Life – 2024. április 13. – BB

Budapesten ma havonta átlagosan 250.000 forintot kell fizetni az albérletekért. Sokan pedig már nem a szerelem, hanem a kiadásokon való osztozkodás miatt költöznek össze.

Mutasd, mit hallgatsz, megmondom, ki vagy: ezért különbözhet annyira az ízlésünk a pszichológusok szerint

WMN Life – 2024. április 10. – BB

Melyik számot hallgattad legtöbbet tavaly a Spotify szerint? A kutatók rámutattak: nem véletlen, hogy milyen dalra kattanunk rá.

35 évesen is lehetsz szűz – ne csináljunk vígjátékot és stigmát a kérdésből

WMN Life – 2024. április 4. – BB

Az ausztrál színésznő, Rebel Wilson, egy friss interjújában elmondta: 35 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét. És bár sokan meglepődtek ezen, a kommentszekcióból gyorsan kiderült, hogy nincs egyedül. De vajon miért néznek mégis sokan furcsán arra, aki nem esik túl az élményen már kamaszkorában?

A felnőtt barátságok titka: minél kevesebb az elvárás, annál jobban működik?

WMN Life – 2024. március 16. – BB

Sokan úgy gondolják, az „alacsony fenntartású” barátságoké a jövő – ezek azok a kapcsolatok ugyanis, ahol a felek kölcsönösen megértik és elfogadják, hogy a másik ritkán ér rá, nem válaszol azonnal az üzenetekre, és nehézkes vele találkozót egyeztetni.

Kiskutyákkal hatásosabb a jóga? – A Puppy Yoga Hungary óráján jártunk

WMN Life – 2024. március 2. – BB

Van-e helye a jógateremben egy kiskutyának? Na és tíz kiskutyának? Könnyítik, vagy pont hogy nehezítik a gyakorlást az állatok? Barna Bori kutyás jógaórán járt, és most elmeséli, milyen volt. (Figyelem: már csak a fotók miatt is érdemes pár percet szánni a cikkre.)

< 1 2 3 4 >