Széles-Horváth Anna cikkei

Összesen: 18 db cikk

„Hátrafelé mentem, csak úgy találtam haza” – Ettől függ, tudunk-e tájékozódni

WMN Life – 2023. január 2. – SzHA

„A Blaháról elindultam gyalog a Keletihez, és a Dunánál kötöttem ki” ‒ vajon mitől függ, hogyan fejlődik vagy épp nem fejlődik ki valakiben a tájékozódás képessége? Nektek van hasonló történetetek?

„Itt mindenki a szívéből üzen” – Bezárás fenyegeti hazánk egyetlen inkluzív színházát

WMN Ügy – 2022. december 13. – SzHA

Veszélyben a MáSzínház, értelmileg akadályozottak és épek közös játszóhelye, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy csökkentsék a fogyatékossággal élő emberek és a többségi társadalom tagjai közti távolságot.

Testi-lelki tünetek hosszú szoptatás után

WMN Life – 2022. december 6. – SzHA

A hosszan tartó szoptatás tartós változást okoz az anya hormonális egyensúlyában, így ha véget ér, okozhat testi és lelki nehézségeket a visszaállás. Egy érintett anya és szakemberek mondják el a lehetséges tüneteket és a megoldási lehetőségeket.

Az örömteli adományozás aranyszabályai – Amikor egyaránt fontos, aki kap, és aki ad

WMN Ünnp – 2022. november 24. – SzHA

Karácsony közeledtével (szerencsére) meglódul az adományozási kedv is. Ám nem mindegy, kinek, hol, mit és hogyan adunk. Széles-Horváth Anna nagyon fontos szempontokat gyűjtött össze hozzáértők segítségével, hogy még véletlenül se süljön el a jó szándékunk rosszul.

„Nem vagyok antiszoc'! Csak szeretek egyedül lenni” ‒ Ettől függ, mekkora a társaságra való igény valakiben

WMN Life – 2022. november 8. – SzHA

Gyakran dobálózunk az „antiszociális” jelzővel, ha a másik magának való – holott a kifejezés egészen mást takar valójában, mint amire a köznyelvben használjuk. Íme:

< 1 2 3 4 >