Gyárfás Dorka cikkei

Összesen: 595 db cikk

„Egyelőre nem áll szándékában nyugdíjba menni” – Woody Allen visszavonul, de mégsem

Kult – 2022. szeptember 20. – GyD

Felhagyna a filmezéssel az, akit ez éltet, és akit még a szexuális zaklatás vádjával sem lehetett megállítani?

Rossz házasságban élni tömény őrület – Melegen ajánljuk A férjem című novelláskötetet

Kult – 2022. szeptember 16. – GyD

Ha a feleségek egyszer elkezdenek mesélni…

„Te jó ég, sz*pok a pénzért! És lehánytam a vendéget” – A Védelem alatt című film prostitúcióból szabadult nők talpra állását mutatja be

Kult – 2022. szeptember 14. – GyD

Gyárfás Dorka szerint ezt a filmet mindenkinek látnia kell. „Hogy megbecsüljük azokat, akik azért dolgoznak, hogy ennek a társadalomnak a legelesettebb, legkihasználtabb tagjait visszavezessék egy emberhez méltó életbe, amiben a gyerekeik egészségben, szeretetben nőhetnek fel – ha küzdelmekkel együtt is.”

A saját nyomorunknál még mindig nincs jobb szórakozás – Titeket is vár az ARC plakátkiállítás

Kult – 2022. szeptember 13. – GyD

Putyinozás, orbánozás, klímaszorongás és ispánjelmezes szexjelenet – minden van az idei ARC plakátkiállításon, mi szem-szájnak ingere.

„Iszonyatosan lelkes szurkolók vagyunk – ez a mi pozíciónk” – Elindult az Emelem poharam podcastsorozatunk, az alkotókkal, Pásztory Dórával és Ferenci Mártonnal beszélgettünk

WMN KNYHA – 2022. szeptember 10. – GyD

„Mi a szó klasszikus értelmében vett »foodie«-k vagyunk, aminek sajnos nincs igazán jó magyar megfelelője, de nagyjából azt jelenti, hogy számunkra az elérhető luxust a minőségi étkezés jelenti. A mindennapjainkat úgy dobjuk fel, hogy remek ételeket és italokat fogyasztunk, és megpróbálunk ebben tudatosak lenni” – mondja Ferenci Márton, Pásztory Dóra férje, az Emelem poharam című új gasztropodcast-sorozatunk egyik műsorvezetője, és ezzel kicsit tovább is mentek annál, mint hogy a gasztronómia egyfajta hobbi legyen az életükben. Most már hivatásos kíváncsiskodók is. Ismerjétek meg a házaspárt közelebbről!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség