Fiala Borcsa

Fiala Borcsa újságíró, a WMN főszerkesztője, 11 regény és novelláskötet szerzője, két felnőtt anyukája, Az élet sava Borcsa beszélgetős gasztroműsor 11 évadának házigazdája, aki legfőképpen történetmesélőként definiálja magát. Érdeklődési körének rádiusza igen nagy, lelkesen ír a legkülönfélébb témákról, legyen az Mata Hari élete, a legújabb blockbuster horror, nőgyógyászat a hajléktalanszálláson, vagy a gonosz mostohák mítosza. Az íráson kívül talán csak enni, etetni és főzni szeret jobban.

Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 1412 db cikk

Fiala Borcsa: Két titkos nap (novella)

Kult – 2021. november 6. – FB

Lili csak még egyszer, utoljára szerette volna azt a torokszorító, bizsergető, forró érzést átélni, amiről azt hitte, már soha többé nem lehet az övé.

„Ha adunk magunknak időt, akkor képesek leszünk meglátni abban a szörnyű másikban azt az embert, akivel annak idején gyereket vállaltunk” – Válás örökké tartó sérülések nélkül

WMN Life – 2021. november 2. – FB

Ha a kapcsolat véget is ér, a gyerekek révén az egykori házas felek akkor is szülőpárok maradnak. Hogyan lehet elválni úgy, hogy ne forduljon sárdobálásba a viszony, hogy a (jogos) sértettségek ne pusztítsanak el mindent maguk körül?

Dragomán György: Az írás életveszélyes is tud lenni – Az élet sava Borcsa gyilkos fűszerekkel

Az élet sava Borcsa – 2021. október 30. – FB

„Kinek kisebb a konyhája?”-verseny, pontos mérés vs. „gondolomformán” főzés, ízek, emlékek, konyhai élmények, anyai és apai ételek, a tonkabab és a szerecsendió halálos dózisának meghatározása, és a regényírás életveszélyes következményei – bárkire nézve. Igen, pont ilyen színes és izgalmas, amikor Fiala Borcsa Dragomán Györggyel főz. Vagy még ilyenebb.

„El kellett, hogy teljen 35 év, mire rájöttem: nem kell mindenkinek megfelelni” – Interjú Tombor Nellivel

WMN Life – 2021. október 30. – FB

Modell, privát séf, fotóasszisztens, és most egy igazán guszta gasztroműsor, a Nelli szerint a világ ízei főszereplője. Tombor Nellivel külföldi életről, különféle nációk mentalitásáról, soha véget nem érő tanulási folyamatokról, konyhai bakikról és munkamorálról is beszélgettünk.