Az egyik olyan lesz tőle, mint a mérgezett egér, a másik gond nélkül durmol utána – Miért hat ránk másképp a koffein?
Így hódította meg „a sátán keserű talámánya” a világot. De vajon mitől függ, hogy hogyan reagál a szervezeted a koffeinre?
Fiala Borcsa újságíró, a WMN főszerkesztője, 11 regény és novelláskötet szerzője, két felnőtt anyukája, Az élet sava Borcsa beszélgetős gasztroműsor 11 évadának házigazdája, aki legfőképpen történetmesélőként definiálja magát. Érdeklődési körének rádiusza igen nagy, lelkesen ír a legkülönfélébb témákról, legyen az Mata Hari élete, a legújabb blockbuster horror, nőgyógyászat a hajléktalanszálláson, vagy a gonosz mostohák mítosza. Az íráson kívül talán csak enni, etetni és főzni szeret jobban.
WMN Zizi – 2022. május 21. – FB
Így hódította meg „a sátán keserű talámánya” a világot. De vajon mitől függ, hogy hogyan reagál a szervezeted a koffeinre?
Éljenek a vagány, badass csajok!
Az élet sava Borcsa – 2022. május 14. – FB
Vegán sajt vagy növényi tömb? Fura vegán ételnevek és a megnevezés fontossága is szóba kerül miközben Borcsa tojásos és sajtos, Steiner Kristóf pedig „vegán tojásos” shakshukát készít.
WMN KNYHA – 2022. május 13. – FB
Mondjuk is gyorsan, miért egyél hummuszt: mert finom, szuper egészséges, az egyik alapanyagát tartják az afrodiziákumok királynőjének, ráadásul csodás ételeket lehet készíteni a felhasználásával!
WMN KNYHA – 2022. május 10. – FB
„A boldog szerelem létfeltétel és munkafeltétel, mint a kenyér, a toll, a szabadság” – írta Nemes Nagy Ágnes. Az irodalom, a költészet, de a mi életünk is telis-tele van a kenyérrel kapcsolatos metaforákkal, emlékekkel, érzelmekkel, ami nem is csoda, hiszen az emberiség tízezer éve süti ezt az egyszerű, mégis fejedelmi ételt.
© 2024 wmn.hu – WMN Média Kft.