Both Gabi cikkei

Összesen: 236 db cikk

Both Gabi: Kézfogás helyett könyöklés és öklözés – WMN-naplók

WMN Life – 2020. december 17. – BG

Rosszkedvünk tele. Tele…

„A szavaknak nagy hibájuk, hogy mindenki mást ért alattuk. Először egyeztetni kell őket, mint a különféle órákat” – 112 éve született Szepes Mária

WMN Life – 2020. december 14. – BG

Schrebák Magdolna, Papír Magda, Orsi Mária – sokféle néven alkotott az ezoterikus irodalom magyar nagyasszonya, Szepes Mária. „Ismerd meg önmagad!” – ez a mondat volt életének alaptézise. Az önismeretet tartotta a legnagyobb kincsnek, és mindent meg is tett annak érdekében, hogy teljesítse ezt a nehéz feladatot. Megszállottként írt, olvasott és kutatott egész életében. Hallatlanul művelt volt. Olyan emberek barátságát tudhatta magáénak, mint Márai Sándor, Hamvas Béla, Baktay Ervin vagy Várkonyi Nándor.

Pompás karácsonyi ajándékok tíz év alatti gyerekeknek – 15 frissen megjelent gyerekkönyv

WMN Life – 2020. december 7. – BG

Ha az idei gyerekkönyvekről van szó, akkor bizony felmerül a nehéz dilemma, melyik kezünkbe is harapjunk, annyi szuper kötet látott napvilágot. Both Gabi ezekből választott ki 15 olyat, amik méltán beköltözhetnek a karácsonyfa alá.

A szüzesség elvesztése a XXI. században: túltolt szexualitás és prüdéria egyszerre

WMN Life – 2020. december 4. – BG

Miközben ömlik ránk a szex minden csatornából, a szüzesség elvesztéséről még mindig keveset beszélünk, pedig meghatározó élményünk.

Egy tucat friss gyerekkönyv, és mindegyik az ünnepről szól

WMN Life – 2020. november 30. – BG

Így készülj a gyerekekkel az ünnepekre!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség