Steiner Kristóf cikkei

Összesen: 165 db cikk

Steiner Kristóf: Az összetartás hegyeket mozgat meg – és néha kamionokat is a Pride-on

WMN Ügy – 2024. június 27. – SK

A kamionon, a zsinagógakertben, majd az afterpartin is egyet hirdettünk: a minden embernek kijáró méltóságot, és az alapvetést, hogy nincs valódi szabadság, ha ennek mások rabsága az ára! Nincs biztonság, míg van, aki veszélyben van! Nincs „mi”, és „ők” – csak olyan van, hogy „mindannyian”.

Steiner Kristóf: Életre kelteni egy régi házat azzal, hogy beleszerettél, bíztál benne

WMN Otthn – 2024. június 24. – SK

Sokunk álma, hogy festői környezetben éljünk, ugyanakkor egy több mint 150 éves ház felújítása, rendben tartása sok pénzt, és még annál is több energiát emészt fel, álljon bárhol a világon. Steiner Kristóf most elmeséli a Khelone nevű házuk történetét: annak érzelmi, közösségi, praktikus és anyagi vetületeivel együtt.

Steiner Kristóf: Igaz történet Gázából – szenvedésről, barátságról, felelősségről

WMN Ügy – 2024. június 7. – SK

„Írtam már másokról, máshonnan, és még fogok is életem során. Ez a történet most az emberi szenvedés ezen aspektusáról szól. Azokról, akiktől napi szinten kapok kétségbeesett üzeneteket – van, aki azt írja, el akarja adni a veséjét, hogy kimenekíthesse a gyerekeit a földi pokolból.”

Steiner Kristóf: Két gyönyörű csodagyerek – élet a keresztlányainkkal

WMN Life – 2024. május 27. – SK

Két hónapja, hogy az egyébként hatfős görög tengerparti falunk tízfősre duzzadt, és ezzel együtt új, illatos, játékos energiák költöztek Agios Georgios citromfáinak lombjai közé. Meg némi éktelen ordibálás, vér, verejték és könnyek. Megérkeztek a keresztlányaink.

Steiner Kristóf: Ma már csak konteós idióták lehetünk vagy igazhitűek, középút nincs!

WMN Life – 2024. április 30. – SK

Miért gondolkodunk napjainkban ennyire végletesen, miért alakulnak ki minden egyes témában szekértáborok? Hova tűnt az arany középút, és miért van ennyire nehéz dolga annak, aki árnyaltan próbálja látni a világot?

< 1 2 3 4 5 6 7 >