SzuperWMN - Kik voltak Magyarország legbátrabb női 2024-ben? Jelölj te is 2025. január 22-ig! Részletek itt!

Fiala Borcsa

Fiala Borcsa újságíró, a WMN főszerkesztője, 11 regény és novelláskötet szerzője, két felnőtt anyukája, Az élet sava Borcsa beszélgetős gasztroműsor 11 évadának házigazdája, aki legfőképpen történetmesélőként definiálja magát. Érdeklődési körének rádiusza igen nagy, lelkesen ír a legkülönfélébb témákról, legyen az Mata Hari élete, a legújabb blockbuster horror, nőgyógyászat a hajléktalanszálláson, vagy a gonosz mostohák mítosza. Az íráson kívül talán csak enni, etetni és főzni szeret jobban.

Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 1443 db cikk

Az ünnepi fogás, amivel átélheted az alapérzelmek teljes skáláját (egyet kivéve) – Recepttel!

WMN Zizi – 2017. május 20. – FB

„Ez olyan gyönyörű, hogy felborzolódott a karomom a szőr!” – mondta DTK, amikor az irodai étkezőasztalra feltálaltam a marokkói ünnepi pitét. Ami legalább olyan finom volt, mint amilyen szép.

„Nyugi, a nők sem tudják, mit akarnak” – 22 príma első randis tipp

WMN Zizi – 2017. május 19. – FB

„Ha valakit rózsaszín szemüvegen át nézel, akkor az összes piros figyelmeztető zászló csak sima zászlónak fog tűnni.” És még tengernyi jóság.

Leütöttem, mert beszólt – Tényleg olyan édes a bosszú, mint hisszük?

WMN Life – 2017. május 17. – FB

A legjobb bosszú, a boldogság... tartja a mondás. Ezzel együtt mit tehet az ember, amikor legszívesebben kiszúrná hűtlen párja autójának összes kerekét?

Ne hagyd, hogy lezáruljon az álmodozások kora! – Ezért fontos a rendszeres bambulás

WMN Life – 2017. május 14. – FB

Mielőtt hagynád magad elmerengeni a távolba, hogy az üveges tekinteted előtt megjelenjen, amint Ryan fucking Goslinggal tovaügetsz a naplementében lóháton, MINDENKÉPP olvasd el ezt a cikket.

Rosszkedv ellen edd meg valakinek az arcát! – (Garantáltan tuti recepttel)

WMN Zizi – 2017. május 13. – FB

Te milyen praktikákkal szoktad elűzni a rosszkedvedet? Impulzusvásárlással, egy boxzsák vad pöfölésével... vaaaaagy, mondjuk, egy nagy fazék marhapofa megfőzésével?