Dián Dóri

Dián Dóri újságíró, podcast- és videószerkesztő. Minden érdekli (kivéve a matek): riportokat ír, cikkeket érdekes és izgalmas múltbeli történetekről, filmeket és társasjátékokat ajánl, és a kvízekben is otthon van. Emellett annyira szereti a cicákat, hogy ezt fontosnak tartotta beleírni a bemutatkozó szövegébe.

Dián Dóri cikkei

Összesen: 627 db cikk

„Ez annyira jó és aljas, hogy ezennel megrendelem!” – Nyílt lapokkal Mácsai Pállal, Závada Péterrel, Szandtner Annával és Novkov Mátéval

Nyílt lapokkal – 2024. május 14. – DD

A Nyílt lapokkal második évadának záróepizódjában Mácsai Pál, Závada Péter, Szandtner Anna és Novkov Máté válaszolnak őszintén minden vicces és komoly kérdésre.

Ez van, ha mindent péniszből akarsz megoldani

Kult – 2024. május 12. – DD

A Hatalmas kis hazugságok forgatókönyvírójának legújabb sorozata, a Talpig férfi sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket.

Te miben hiszel? Vallás, spiritualitás, tudomány: itt a Ki vele! második adása (videó)

KI VELE! – 2024. május 10. – DD

A WMN és a Viasat3 közös talkshow-ja, a Ki vele! második adása már online is nézhető! A téma: hit, spiritualitás, vallás, tudomány, ezek kapcsolata és ellentétei.

Hien az Elviszlekben: „Az ne kövessen, akit csak a külsőm érdekel”

WMN Life – 2024. május 10. – DD

Hien, akit tinisztárként ismertünk meg, ma már 30 éves felnőtt nő, aki komoly karriert épít az USA-ban és Magyarországon. Az Elviszlek magammalban őszintén mesél a tehetségkutatós évekről, és arról, milyen volt vietnámi származásúként felnőni Sopronban.

A kiégés nem úri huncutság, hanem népbetegség

KI VELE! – 2024. május 9. – DD

A kiégés nem válogat: szinte bármiben ki lehet égni, amit az ember teljes erőbedobással csinál úgy, hogy nem szab határt magának és a munkavégzésnek.

< 1 2 3 4 5 6 7 >