Keresés

A keresett kifejezés: "Garamvölgyi flóra"

Összesen: 23 db találat

Vetkőzhet-e egy fiatal színésznő, ha azt szeretné, hogy komolyan vegyék?

Kult – 2022. február 6. – GF

Fiatal nőként (pláne előnyös külsővel) az embernek folyton tepernie kell azért, hogy elhiggyék róla: a fejében is van valami, de még speciálisabb helyzet, ha színésznő az illető, és a szerepeiben a szexualitását is kell használnia. Erről beszél mostanában az interjúiban az Eufória egyik szereplője.

Nyáry Luca: Tudom, milyen hangja van a telefonhívásnak, amiben elmondják: valakid meg fog halni. Négyszer éltem át – Proust-kérdőív

WMN Life – 2022. január 25. – NyL

„Az a fura mind a bipolaritásban, mind a traumában, hogy teljesen mindegy, mennyire mennek jól a dolgok, valahol mindig arra készülsz, hogy jönni fog valami, ami elrontja.”

Gyerekkönyv készült a szüfrazsett hercegnő életéből, aki a rangját is feladta volna a nők jogaiért – Sophia hercegnő története

Kult – 2022. január 25. – GF

Hiába volt Viktória királynő keresztlánya, Sophia hercegnő neve eddig ismeretlen volt mindannyiunk számára, pedig egész életében az emancipációért küzdött.

Garamvölgyi Flóra: „Életem legnagyobb teljesítménye még előttem áll” – Proust-kérdőív

WMN Life – 2022. január 22. – GF

„Úgy szeretnék meghalni, hogy hagytam valamilyen lábnyomot magam után. Nagypapám azt mondta kiskoromban, hogy erre figyeljek, és ez megmaradt a fejemben.”

Visszakerült családjához az afgán kisbaba, akit szülei kétségbeesésükben amerikai katonák kezébe nyomtak a kabuli reptéren

WMN Life – 2022. január 21. – GF

Egy kép, amit nem lehet elfelejteni, és annak háttértörténete…

Sötét folt a trónon – Így ment el András herceg a falig

WMN Life – 2022. január 18. – GF

A kedvenc fiú sokáig bármit megtehetett. Egészen addig, míg egyszer csak már nem.

A hit nem lehet akadály a szerelemben – Ma van a vallásszabadság napja

WMN Life – 2022. január 13. – GF

A nyugati civilizációban ma már nem vízválasztó, hogy az ember milyen vallású társsal házasodik össze, de az utódok szempontjából még most is lehetnek fontos következményei. Magyarországon 454 éve ünnepeljük a vallásszabadságot, ennek apropóján járjuk körbe a témát.

Szerető, barát, vagy a legelvetemültebb tettestárs – Kicsoda valójában Ghislaine Maxwell?

WMN Life – 2021. december 29. – GF

„Egy biztos: Epstein pénze és Ghislaine kapcsolatai ördögi párosnak bizonyult.” De míg az egyik rejtélyes körülmények között életét vesztette a börtöncellában, a másiknak most mindenért felelnie kell a bíróságon.

Cukiságkultusz és lázadás a felnőttkor felelőssége ellen – A kawaii-kultúra mindenhová elér

WMN Life – 2021. december 21. – GF

Hello Kitty, iskoláslány-ruhába bújt felnőtt nők, és hatalmas szemet varázsoló filterek – mára mindenkihez elért a japán cukiságtrend, bár azt nem tudjuk, mit jelképez tulajdonképpen. Elmeséljük?

„Annyira durva volt a szex, hogy úgy éreztem, mintha megerőszakolnának” – A Dave Portnoy-ügy

WMN SZEX – 2021. november 27. – GF

A kölcsönös megegyezésen alapuló szexben vajon bármi történhet, már késő kiszállni? Vagy épp ellenkezőleg: bármikor lehet NEM-et mondani? Ezt a kérdést feszegeti Dave Portnoy nagy port kavaró ügye.

< 1 2 3 >

WMN közösség