Szőcs Lilla cikkei

Összesen: 639 db cikk

„Nem lehet mindenki a konyha művésze, de a konyha művésze bárhonnan érkezhet” – Teszteltük a L'ecsó receptjét!

WMN KNYHA – 2021. április 28. – SZL

Munkatársaink letesztelték, el tudják-e készíteni pont úgy a híres Pixar-mese alapján a lecsó receptjét, ahogy „a nagyfilmben meg van írva”. Az eredmény a vártnál is jobban sikerült! Olvassátok el a lányok élménybeszámolóját.

Hogy kerülnek a malacok a takaró alá? Pár perces, szaftban tocsogós, isteni zsúrfogás az angoloktól

WMN KNYHA – 2021. április 24. – SZL

„[…] mindig gondolkodóba ejtett, vajon amikor azt írják egy étlapon, hogy valami úgy készült, ahogy a »vadász szereti«, akkor mire gondolhattak. Ki lehetett az a vadász, akinek a szája íze szerint készült az étel, és aki miatt mostantól így vagy úgy kell ennünk valamit? És ha már itt tartunk, mit kell tenni azért, hogy felkerüljek én is az étlapra, és azt mondja valaki, úgy készült, ahogy Szőcs Lilla szereti?” Például a pigs in blanketset.

WMN-kvíz: Melyik szereplő vagy a szíved legmélyén a Szentivánéji álomból?

WMN Play – 2021. április 23. – SZL

„Naggyá, dicsővé tesz a szerelem; Nem szeme lát, csak szíve – s ez okon Festik Cupídót szárnnyal, de vakon.” (Szentivánéji álom. Első felvonás, 1. szín. Arany János fordítása)

„Mindig pirkadat előtt van a legsötétebb” – És még 89 közhely, amit a vírushelyzet kapcsán túl sokszor mondtunk

WMN Zizi – 2021. április 19. – SZL

„Ez az ünnep nem olyan lesz, mint a többi.” „A jövő a kezünkben van. (Illetve lesz, ha majd visszakapjuk a régi életünket.)” „Még két (3, 4, x) hetet kell kibírni.” Nektek mely mondatokkal van tele a hócipőtök, hogy a kliséknél maradjunk?

A kalocsai minta találkozása a popkultúrával – És még 11 eszement alkotás, amit szeretünk

WMN Zizi – 2021. április 18. – SZL

Szeretjük a formabontó tárgyakat, ruhadarabokat és játékokat, mutatunk is néhányat az aktuális kedvenceink közül. Kommentben soroljátok, ti melyik tervezőért rajongtok!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség