Keresés

A keresett kifejezés: "zaklatás"

Összesen: 426 db találat

„Sokszor gondolok a játszma végére… és sosem rossz kedvvel” – Haumann Péterre emlékezünk

Kult – 2023. május 28. – GyD

Egy évvel ezelőtt hunyt el Haumann Péter. Gyárfás Dorka 2021-es interjújával emlékezünk rá.

Üvegplafon: négy és fél évtizede van rá szavunk, a jelenséggel mégsem tudtunk mit kezdeni

Kult – 2023. május 24. – MZS

Az üvegplafon kifejezést egy Marilyn Loden nevű nő találta ki – majd egész életében azon dolgozott, hogy felszámolja a jelenséget. Az ő története következik.

Nyílt lapokkal: A színész ne menjen pszichológushoz?

Nyílt lapokkal – 2023. május 22. – SzAE

Egyik szemünk sír, a másik nevet. Sír, mert lassan véget ér a Nyílt lapokkal első évada (azért még lesz két rész ezen kívül!), és nevet, mert itt az új epizód! Nézzétek meg Csákányi Eszter, Mácsai Pál, Zsigmond Emőke és Patkós Márton beszélgetését!

Mocskos kezek a virágmintán

VIM – 2023. május 18. – WMN

Milyen világ az, ahol egy lány azt fogalmazza meg magában: bárcsak inkább dohányzott volna, hátha akkor békén hagyják, és nem kell az autók közé menekülnie?

Backstreet Boys: a fiúk, akik úgy tértek vissza, hogy valójában el sem tűntek soha

Kult – 2023. május 18. – MZS

Épp 24 évvel ezelőtt jelent meg a Backstreet Boys harmadik – és egyben legsikeresebb – lemeze, a Millennium, a negyvenmillió eladott példánynak köszönhetően pedig azóta énekli egy emberként a világ, hogy: I Want It That Way.

Festi a hónaljszőrét, a vécéről posztol, és végre boldog: Morgan Presley igazi tabukat döntöget

WMN Zizi – 2023. május 15. – SzAE

Milliók követik, hogyan vált az egykori sminkes Morgan Presley konszolidált, de boldogtalan szépségből extrém külsejű, a bélműködéséről kommunikáló, magabiztos és boldog nővé. Nem is véletlenül!

Minél biztonságosabbá tesszük, annál több a veszély az otthonunkban

Júzer – 2023. május 14. – MZS

A digitális technológiát egyre gyakrabban használják a családon belüli erőszak eszközeként, az okosotthonok pedig sok esetben csak tovább rontanak a helyzeten.

Mit tesz az anya, ha az igazságszolgáltatás nem védi meg a gyerekét a családon belüli erőszaktól?

Kult – 2023. május 8. – MZS

Az 1980-as években Faye Yager azzal került a címlapokra, hogy egy földalatti hálózatot hozott létre. A szervezet célja az volt, hogy megvédje a gyerekeket a családon belüli szexuális zaklatástól – tevékenységével azonban végül épp családja védelmében kellett felhagynia.

Mózes Zsófi: Végül utat tört magának az igazság

WMN Ügy – 2023. április 25. – MZS

Első fokon pert nyert Mózes Zsófi a bántalmazójával szemben – és bárhogyan is alakuljon ezután az ügy, a legfontosabb célt már elérte.

Botrány: francia politikus a Playboy címlapján – a Marlène Schiappa-ügy

WMN Ügy – 2023. április 20. – KC

A francia Playboy legutóbbi számának címlapján Marlène Schiappa feminista íróból lett politikus szerepel, és noha egy tizenkét oldalas interjút adott, amelyben többek között a női és az LMBTQ-jogokról beszél, a politikus magazinban való szereplése óriási felháborodást keltett kollégái körében is. Mindeközben abban sem lehetünk biztosak, hogy valóban az a kép jelent-e meg róla, amely terjed az interneten.

< 1 2 3 4 5 6 7 >