Ujvári Bea cikkei

Összesen: 38 db cikk

Na, kié volt az első szelfi?

Kult – 2015. május 5. – UB

Hány darab elkattintott selfie után gondolod azt, hogy ez most már bátran landolhat valamelyik közösségi portálon? Hány szűrőt raksz rá? Mikor vagy elégedett? Feltehetően mindenki lőtt magáról szelfit, talán még az is, aki tagadja. De ki kattintotta el az elsőt?

Múzeumok – tele élettel és programokkal

Kult – 2015. április 25. – UB

Nincs hétvégi programod, és szomjazol a művészetekre? A családdal tervezel egy kellemes napot eltölteni, de azt gondolod, hogy a gyereknek unalmas volna egy kiállítás megtekintése? Mit érdemes egyáltalán megnézni a magyar múzeumokban? Újvári Bea rengeteg ötletet ad, hova érdemes elmenni, akár családdal is.

Tavaszi gardrób magyar tervezőktől – szubjektív wmn válogatás

Kult – 2015. április 18. – UB

Ha idén úgy is tűnik, hogy a nyár olykor el akarja lopni az orrunk elől a tavaszt, azért még ne feledkezzünk meg teljesen a kedvenc, átmeneti ruháinkról. Összegyűjtöttük a legkívánatosabbakat a hazai tervezők kollekcióiból. Érdemes szemezgetni, legfeljebb néhányat felszentelünk nyári darabnak.

Szerény nagyság - Zsigmond Vilmos fotókiállítása Magyarországon

Kult – 2015. április 12. – UB

Ujvári Bea Zsigmond Vilmos fotókiállításának megnyitóján járt. Ahol a világhírű operatőrt már ismerősként üdvözölhette, hiszen tavaly, amikor Cannes-ban életműdíjat kapott, ő készített vele nagyinterjút. Így neki már nem volt újdonság, hogy az Oscar-díjas rendező az egyik legszerényebb ember a világon.

Barátom, egy igaz ember – a 101 éves világhírű magyar fotóslegenda

Kult – 2015. április 4. – UB

Csodálatos történet egy élő legendáról, a volt egyetemista szemével. A woman pont hu állandó szerzője amerikai tanulmányai idején barátkozott össze a ma már 101 éves Ata Kandóval, aki egy közös munka közben mesélt neki kalandos életéről. Ujvári Bea írása.

< 2 3 4 5 6 7 8 >

WMN közösség