Ujvári Bea cikkei

Összesen: 38 db cikk

10+1 egyszerű tipp, hogyan varázsolj békebeli kerti partit otthon – csodás képekkel!

Zizi – 2015. június 28. – UB

Kis költségvetés, nagy kreativitás. Ujvári Bea egyszerű de nagyszerű tanácsai arra az esetre, ha meghívtad a barátaidat vagy a nagycsaládot magadhoz a kertbe. Nem kell befeszülni és nem kell rá rengeteget költeni. Szuper tippek csodás képekkel!

Extrém sport három gyerekkel – így látta Rómát Lujza, Rozi és Zalán

WMN Life – 2015. június 7. – UB

A Vatikánt nem bohócok őrzik, a háromból egy gyereket biztosan neked kell hazacipelni vacsora után, és a szelfibotot nem lehet megúszni. Tanácsok városnézős hétvégére nagycsaládosoknak. És egy tündéri képgaléria: Róma, ahogy még nem láttad.

A világ legmenőbb dolgozószobái – óriási képgaléria

Zizi – 2015. május 30. – UB

Ha ezt a képgalériát végiglapozva sem kapsz kedvet ahhoz, hogy otthonról dolgozz, akkor semmitől! Íme a kedvenc otthoni munkahelyeink mindenféle stílusban.

Na jó, ha már fürdőruhát kell venni... akkor van itt néhány ötlet

Zizi – 2015. május 25. – UB

Továbbra is Kormos Anettal azonosulunk, ami a fürdőruha-vásárlást kísérő stresszt illeti. Ugyanakkor nem szégyelljük, hogy szeretünk jó fürdőruhákat nézegetni. Még akkor is, ha azokat történetesen gyanúsan vékony fiatal lányok mutatják be. Csak a textilt figyeljétek!

Mutasd magad! – Street style képgaléria, csak bátraknak

Kult – 2015. május 9. – UB

Bátran az egyéniségedet a ruháidon! Hiszen mindenhol, mindennel, megállás nélkül magunkat kommunikáljuk. Miért épp az öltözeted lenne kivétel? Ujvári Bea képgalériájától garantáltan jókedved lesz.

< 2 3 4 5 6 7 8 >

WMN közösség