Ujvári Bea cikkei

Összesen: 38 db cikk

Visszaszámlálás indul – 5+1 tipp iskolakezdéshez

WMN Life – 2015. augusztus 16. – UB

Ha már nem tudjuk megúszni az iskolakezdést, akkor legalább adjuk meg a módját... Remek tippek iskolakezdés előtt csomagoláshoz, iskolatáskákhoz, tárolóhelyekhez!

Hipsztermennyország – Minden, amit az ipari stílusról tudnod kell

Kult – 2015. augusztus 2. – UB

Kopott, régi? Vagy menő, hipszter? Mindkettő! Tudtad, hogy az ipari stílusú környezet jól párosítható a skandináv elemekkel? Ne hagyd ki a látványos képgalériát sem!

Én azt mondom, retró – te azt mondod...?

Kult – 2015. július 26. – UB

Mindenkinek társul egy érzés ahhoz a szóhoz, hogy retró. Van, aki köszöni, nem kér belőle, és van, aki egyenesen rajong érte. Ujvári Bea megmondja, hogyan használhatod ma is jól a retró stílust.

10+1 praktikus tipp otthonra, hogy túléljétek (ti + a lakás) a nyarat a gyerekekkel

WMN Life – 2015. július 18. – UB

Tombol a nyár, a gyerekek egész nap tobzódnak a játékokban... estére már legszívesebben te is tombolnál a szanaszét heverő holmik miatt. Ismerős a helyzet? Ha igen, akkor ajánlunk néhány egyszerű (ám nagyszerű) trükköt arra, hogyan vonhatók be játékosan a gyerekek a rendrakásba, és miként akadályozhatjátok meg közösen a káosz eluralkodását a lakásban.

Ma is tanultunk valamit: miért „vintidzs" a vintage?

Kult – 2015. július 4. – UB

Ujvári Bea cikkéből kiderül, hogy mi a különbség a retro és a vintage között, és hogy – a költségkímélésen kívül – miért menő dolog régi bútorokat használni az otthonodban.

< 2 3 4 5 6 7 8 >

WMN közösség