Ujvári Bea cikkei

Összesen: 38 db cikk

Örök klasszikusok – 10 tipp az időtálló lakberendezéshez

Kult – 2015. október 11. – UB

Hosszú távra tervezel, vagy a pillanatnyi szépséget keresel? Mármint az otthonodban. Ha szereted az örök darabokat, amelyeket talán még az unokáid is használhatnak majd, akkor ez a képgaléria neked készült.

Singer – avagy egy varrógép száz élete – kreatív ötletgalériával

Kult – 2015. október 4. – UB

Öreg Singer nem vén Singer. Egy-egy antik varrógépasztal újraélesztésével, újragondolásával nemcsak egy új bútort nyersz, hanem egy darabka történelmet is megőrzöl. Egy kis Singer-történelem, plusz egy ötletes képgaléria – tökéletes vasárnapi olvasmány.

Viseld, lakj benne, vedd észre! – 15 bizonyíték arra, hogy a szürke a legsokoldalúbb szín a világon

Zizi – 2015. szeptember 29. – UB

Ki mondta, hogy a szürke unalmas és kiszámítható? És ki mondta, hogy egy bizonyos EL James nevű író kisajátíthatja. Ezennel visszavesszük Christian Grey-től, és magunkévá tesszük. A szürke színt, nem Mr. Grey-t...

Egy fotel második élete

Kult – 2015. szeptember 20. – UB

Így kel új életre egy kidobott fotel. A képekből kiderül, hogyan zajlott a felújítás folyamata, a szövegből pedig az, miként vált a lomtalanítástól megmentett fotelből kényelmes, strapabíró bútordarab. Igazán inspiráló történet, ugye?

Lakótársat keresünk: 7 klassz és olcsó stílustipp (nem csak) albérletezőknek

Zizi – 2015. szeptember 14. – UB

Az albérlet (vagy bármiféle közösen használt lakás) nem törvényszerűen lepukkant, kényelmetlen és hangulattalan. Íme, néhány ötlet, hogyan tudtok kevés pénzből a közös helyiségekből élhető, kényelmes és stílusos életteret varázsolni. Persze ez az egész egyáltalán nem varázslat – fantázia és munka azért kell hozzá. 7 remek tipp szép képekkel!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség