WMN Ünnp
WMN Ünnp

A legszebb albumok a karácsonyfa alá

WMN Ünnp – 2022.12.11. – FR

Vészesen közeleg a karácsony, és ha még mindig nem tudod, mivel lepd meg a szeretteidet, mutatunk pár lenyűgöző albumot, ami minden otthoni könyvtár dísze lehet.

Fantasztikus karácsonyi ajándékot kapok idén – saját magamtól!

WMN Ünnp – 2022.12.10. – KAd

Bevallottan vagy titokban, de a legtöbb ember magát is meglepi valamivel így karácsony táján. De miért is ne kedvezhetnénk magunknak is, miért lenne tabu az önajándékozás!? Mi ezekre a dolgokra vágyunk (nem is biztos, hogy hiába) idén:

WMN-kvíz: Karácsonyi filmek 6 szóban

WMN Ünnp – 2022.12.10. – TF

Tudd meg, mekkora spíler vagy az ünnepi filmklasszikusokban!

„Minden egyes dísz olyan, mintha aknát pakolnék ki” – Az első karácsony nélküle

WMN Ünnp – 2022.12.10. – MD

Amikor elveszítünk valakit – szakítottunk, vagy meghalt egy szerettünk – hirtelen úgy érezzük: minden megváltozott. Mennyire tud ugyanaz maradni a karácsony? Elég átalakítani, vagy idén nem is kéne ünnepelni? A tervezéshez gyűjtöttünk szempontokat.

„A zsákba bele volt gyömöszölve a paplanom, hogy örüljek, amiért van”

WMN Ünnp – 2022.12.09. – FB

Letaglózó karácsonyi ajándékokról sokaknak van története. Volt, aki meg is osztotta velünk ezeket, hogy ne győzzünk borzadni:

A versengés lehet együttműködés is, nem csak egymás ellen való küzdelem

WMN Ünnp – 2022.12.09. – SzAE

Nem az a lényeg, hogy ki győz és ki veszít, hanem hogy az eredményig vezető közös út milyen jó volt – tanították meg a gyerekei Szabó Anna Eszternek, aki természetéből adódóan mindig is ódzkodott a versengéstől.

Steiner Kristóf: Nem érdemes hajtani az életet, tudja az jól, mi az ő tempója

WMN Ünnp – 2022.12.09. – SK

Mindennek eljön a maga ideje, még akkor is, ha ez nem feltétlenül egyezik a konvenciókkal, mások vagy a mi (vágyott) bioritmusunkkal. Úgyhogy a legjobb, amit tehetünk, mondja Kristóf, ha felfekszünk a hullámokra, és csak hagyjuk magunkat elringatni – főleg így a karácsonyra készülődve.

Kedves, elvált szülők, a karácsony szervezésekor a gyerekre figyeljetek!

WMN Ünnp – 2022.12.09. – GySz

Fel kellene ismerni, hogy a karácsony nem arról szól, hogy „nekem mi jár szülőként”, vagy „a másiknak hogy tudok betartani, mert korábban ő is milyen rosszat tett velem”, hanem arról: mi lenne a legjobb a gyereknek. Gyurkó Szilvia tanácsai elvált szülőknek az ünnepekre:

< 1 2 3 4 5 6 7 >