BEST IMPACT AWARD-DÍJ 2022

Segíts eldönteni, ki nyerje idén az év egyik legrangosabb startup díját!

Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures idén immáron ötödik alkalommal rendezi meg a közép-kelet-európai régió legrangosabb startup networking eseményét, a Regional Startup and Innovation Dayt, ahol több startup díjat is átadnak. 2022-ben ráadásul először tüntetik ki azt a startup vállalkozást, amely – amellett, hogy pénzügyileg életképes – tevékenységével mérhető társadalmi, környezeti vagy fenntarthatósági hatást vált ki. A Best Impact Award-ra három startup vállalkozás esélyes. Szavazz!

Access4you

Kincset érő információk a speciális igényű emberek számára. Egyedülálló rendszer és egy hozzá kapcsolódó adatbázis, amiből a látás-, hallás- és mozgássérültek, valamint a kognitív zavarban érintettek tájékozódhatnak, hogy számukra megfelelő-e az adott étterem, szálloda vagy más intézmény.

Nézd meg a videót az Access4you-ról. Kattints ide!

Compocity

Az ökorobot, amely forradalmasítja a városi komposztálást. A saját ötletből, saját fejlesztéssel készült találmány élelmiszerhulladékból állít elő növényi tápanyagot mindössze két hét alatt, kert és giliszták nélkül. Ezzel a komposztálást városi közegben is lehetővé teszi.

Nézd meg a videót a Compocity-ről! Kattints ide!

Cleango

Autómosás újragondolva: egyszerűen, gyorsan és környezetkímélően. Speciális mosószerüknek köszönhetően mindössze négy deciliter vizet használnak fel (egy hagyományos autómosáskor körülbelül 130 liter víz fogy). Az erre a célra fejlesztett alkalmazással helyszínre rendelhető szolgáltatást elektromos robogóval érkező munkatársak végzik.

Nézd meg a videót a Cleango-ról. Kattints ide!

A szavazás nem aktív.