Az Év Női Startuppere-díj 2020

Szavazz, hogy idén ki legyen az év női startup vállalkozója!

Breuer Anita
és a Logiscool

A jogász végzettségű Breuer Anita vállalkozását családi igény ihlette, ugyanis lánya szeretett volna kódolást tanulni, de nem találtak neki megfelelő iskolát. Így férjével elhatározták, hogy alapítanak egy olyan programozóiskolát, ahol a gyerekek játékosan ismerhetik meg a kódolás világát. És ezzel elindult egy igazi sikertörténet. Ja, és a gyerekük ma már a londoni Google-nél dolgozik.

Nézd meg a videót Anitáról. Kattints ide!

Lukács Bea
és a SimpleJob

Lukács Beáta vállalkozó, feleség és egy gyerek anyukája. Hét hónapos terhesen vágott bele a SimpleJob nevű álláshirdető és -kereső oldal megtervezésébe. Története már csak azért sem hétköznapi, mert előbb jött az alapötlet az online felületről – és utána kereste meg hozzá a piaci rést. Így született meg az oldal, ahol egyszerre vannak jelen a munkaadók és az álláskeresők.

Nézd meg a videót Beáról. Kattints ide!

Ozsvald Eszter
és a Yoganotch

Ozsvald Eszter már az egyetemi tanulmányai idején mozgásanalitikai szenzorok fejlesztésével foglalkozott, így kézenfekvő volt, hogy szaktársával ezen az úton indulnak el, amikor felmerült a közös munka lehetősége. A Yoganotch ötlete két éve fogalmazódott meg bennük, mert a jóga alapos testtudatosságot igényel, a testre rögzíthető szenzorok pedig segítenek a mozdulatok kivitelezésében.

Nézd meg a videót Eszterről. Kattints ide!

A szavazás nem aktív.