Az emlék nevezetű fűszer hatása a legerőteljesebb – Udon leves recepttel
Neked mi az az íz, amiről mindig egy szép emlék jut eszedbe?
Neked mi az az íz, amiről mindig egy szép emlék jut eszedbe?
Már Homérosz is írt a fondüről… vagy legalábbis valami olyasmiről. Utánajártunk a svájci nemzeti étel eredetének és változatainak.
Mitől lesz kóser egy alapanyag, egy edény vagy egy tűzhely? És tényleg igaz, hogy a kóser ételek egészségesebbek? Simon Eszter beszélgetése Fűszeres Eszter gasztrobloggerrel és Preiszler Dániel étteremvezetővel.
Mitől lesz fehér a vízzel hígított raki? Iható-e a csapvíz? Miért egyen óvatosan desszertet a vegetáriánus? Kis török kajakörkép.
Fiala Borcsa Németországban járt, és elleste, hogyan készítik a kis büfékben a Flammkuchent. Isteni finom!
A Parnasszuson ezt a fánkot eszik! Edd te is, ma már meg is sütheted:
Kommentben jöhetnek a ti tippjeitek, receptjeitek!
Egy vegán étel, amit kiirigyelnek a kollégák a tányérodból? Már mutatjuk is!