WMN KNYHA
WMN KNYHA

„A vitrinbe kerül édesanyám zöldborsólevese” – Beszélgetés Góg Angéla food dizájnerrel

WMN KNYHA – 2023.03.23. – FB

Mit csinál egy food dizájner? 🍛 Milyen kollektív ízemlékeken osztozunk? 🍽 Mi az az egy étel, amit a legtöbben megőriznének a jövő generációinak? Ízes beszélgetés #GógAngéla formatervezővel. #interjú #nosztalgia #Jövőasztala

Wolfgang Puck: A vendéglátás olyan, mint a házasság, nem üldögélhetsz a babérjaidon, mert akkor ellaposodik, dolgozni kell rajta

WMN KNYHA – 2023.03.19. – FB

Ismerjétek meg a világ egyik leghíresebb séfjét, aki pár nappal ezelőtt az Oscar-vacsorát készítette el, most pedig Fiala Borcsának adott interjút:

Csettintésre elkészülő umami-bomba – 20 perces miso-leves recept

WMN KNYHA – 2023.03.16. – FB

Ha egy kis lélekmelengető, forró japán levesre vágynál, ami persze réér azonnal.

Gyógyító húsleves, amit mindenki másképp csinál

WMN KNYHA – 2023.03.12. – TF

Tél végi, vitaminhiányos betegségszezonban szinte életmentő. Tóth Flóra így szokta elkészíteni, és szerintünk tud újat mondani:

A TikTok-sztár millió dolláros spagetti – Recepttel

WMN KNYHA – 2023.02.28. – FB

Vegánok, szívspecialisták, dietetikusok és életmódváltók – most kérjük, inkább forduljatok el!

„A szupermarketekben való vásárlás nem fog megtanítani szezonálisan, változatosan étkezni”

WMN KNYHA – 2023.02.26. – FB

A Partizán frissen induló főzőműsorának, az Ínség zavarának két séfjével beszélgettünk minőségi éhezésről, arról, hogyan lehet jól étkezni a brutálisan dráguló élelmiszerárak mellett, és arról is, honnan ered a magyarok sokszor egészségtelen étkezése.

Pasta perfetto! – Ismerd meg az olasz tészta ezer arcát

WMN KNYHA – 2023.02.24. – FR

„Enni gyönyörű…” Az olasz konyha mestere most a tésztaételek világába kalauzol minket.

< 5 6 7 8 9 10 11 >