Kormos Anett: Kiss, Csapó, Friderikusz meg a többiek...

Ügy – 2016.04.14. – KA

Kormos Anett tűpontos 13 pontja. Kiragadhatnánk felvezetőnek bármelyiket. Legyen mondjuk ez: „Van bennünk bűnbakképzési ösztön. Van bennünk harag. Van bennünk bosszúszomj is. Mindez azonban szintén nem enyhíti a nemi erőszak bűncselekményének, és a bűncselekmény elhallgatásának súlyát." Olvasd el a többit is:

14+1 dolog, amit ne posztolj, ha nem akarod, hogy elküldjenek az anyádba

Zizi – 2016.04.14. – KA

Mit kell tenned azért, hogy még véletlenül se szóljon be neked senki a Facebookon. Na, mit? Kormos Anett megmondja.

Kormos Anett: 11 ok, amiért férfiként könnyebb megöregedni, mint nőként

Zizi – 2016.04.08. – KA

„Ha egy idős férfinak remeg a keze, azt a maga hasznára fordíthatja. Ha egy nőnek remeg a keze... azt is a férfi fordíthatja a hasznára..." Ezzel bizony senki nem vitatkozhat. Kormos Anett még tíz hasonlóan ütős érvet gyűjtött össze ebben a cikkben, amelyben bebizonyítja, hogy mennyivel könnyebb a pasiknak megöregedni.

Kormos Anett: Mit kerestek ti a címlapokon?

Élet – 2016.04.01. – KA

„De tegyük fel, csak az én kedvemért, tegyük fel, hogy az átlag nőnek nem ez a fő célkitűzése. Hogy többre tartja magát ennél. Hogy értékpiramisa csúcsán nem a feszes segg áll." És ez csak három mondat a cikkből.

Kormos Anett: A csillagszemű, a fehér lovas meg a csúf – Avagy: mit akar a nő?

Élet – 2016.03.29. – KA

Kormos Anettet megihlette Szentesi Éva azon írása, amit eddig százezren olvastatok el, és arról szólt, hogy miként válogat egy jól menő, negyvenes, elvált pasi a nők között. Most arról ír Anett, hogy milyen az, amikor a realitás és az álmok találkoznak a pasiválasztásban. Hű, kemények ezek a lányok, na!

< 4 5 6 7 8 9 10 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.