Hoppá! Gyűrűt villantott a szinglik királynője!

Az örök szinglit – bár méltatlannak tartja, és utálja ezt a szót – gyűrűsujján egy szabályos, világos körvonallal fotózták le! A találgatások azon nyomban szárnyra kaptak, jobban zsibongott a városi pletykagyár, mint a parlament az ellenzéki lap megszüntetése idején.

Az egész sajtó ezen pörgött, a múlt héten arról szóltak a szalagcímek, hogy:

Vajon megtalálta élete szerelmét?

A tántoríthatatlanul egyedülálló nőnek végre valóban bekötik a fejét?

Igent mondott a kisasszony? Jövőre már asszony?

És így tovább, és így tovább.

Vajon mi történhetett???

Egyes források szerint csak bizsuban szolizott. Mások szerint viszont e jelenségben egy közelgő frigy tagadhatatlan jelét vélik felfedezni.

Bár még senki  nem látott férfit az oldalán, de a spekulációk egyből elindultak, hogy vajon kivel kavarhat a város első számú szinglije?!

Színészeket, énekeseket hoztak összefüggésbe a nevével, még Soros György neve is felmerült! Azt is rebesgetni kezdték, hogy azonnal Amerikába költözik. (Annak ellenére is, hogy mindenki tudja, mennyire nem ért egyet a trumpi kormányzással. Vagy talán épp azért megy oda, hogy harcba szálljon a nők jogaiért, és megváltoztassa a világot?! De hogy jön ide akkor egy érdekházasság? Vagy talán csak nem Soros egyik fiával esküszik? Végül is az majdnem egy és ugyanaz...)

Ezt nem fogod elhinni!

Aztán egy szemfüles fotós kiszúrta az írónőt az egyik rendezvényen – az ilyen celebmegmozdulásokon általában látványosan nem tud magával mit kezdeni –, hogy idegesen masszírozza a szóban forgó ujjat. És lám, ott volt rajta a gyűrű! Briliáns! Nagy gyémánt! (Az ilyen világi hívságok amúgy egyáltalán nem rá vallanak...) De az kizárt, hogy ez bizsu lenne. Ez a gyűrű csakis valami nagyon gazdag ember ajándéka lehet! Soros? Brad Pitt? Vajon ki a befutó?

Szerettük volna őt is megkérdezni az eljegyzési gyűrűről, de tudvalevő, hogy rettegve óvja a sajtó elől magánéletét. Miközben idegesen toporogva várta a kabátját a ruhatár előtt, körbekémlelt, nem les-e rá valahol egy paparazzo, majd amikor megfordult, egyenesen farkasszemet nézett a kameránkkal. Egy pillanatra megtorpant, a nyakán kidagadtak az erek, lüktetni kezdett az agyában a vér, és egy szó nélkül felemelte a karját, kihajlította a gyűrűsujját, majd a képünkbe tolta a vágyott tárgyat:

Nesztek, hiénák! – morzsolta ki a fogai között az átokszavakat, aztán azzal a lendülettel félrelökött minket, és tovasusogott.

A hír igaz!

Az örökbecsű szingli tegnap tudatta hivatalos oldalán, hogy a hír igaz! Az írónő Amerikába költözik, feleségül megy a fent említett milliárdoshoz, nagyobb szamaritánus lesz, mint az őzre fogyott Jolie, és örökbe fogadja az összes menekültet. Továbbá melegfelvonulásokat szervez, ahol fennen hirdeti majd a nők egyenjogúságáért vívott háborúját.

Ezen a ponton jogosan merül föl a kérdés: vajon milyen feleség lesz a híresen nagy szingliből? Vajna Tímea nyomdokain lógatja majd bele a lábát a semmittevésbe? Vagy beváltja ígéreteit, valóban tesz a jó ügyekért, és nőstényfarkasként kebelére öleli az új világ számkivetettjeit, ételt ad az éhezőknek, otthont az otthontalanoknak, menedéket a menekülőknek? Egyes források máris odáig merészkednek, hogy Melania Trump egyik nagy ellenfelét vizionálják benne. Aki olyan példát mutat majd a világnak, amilyenre first lady még soha nem volna képes.

Az író múltját ismerve egész biztos, hogy szót emel majd a nők, a melegek, a menekültek, a színes bőrűek és az éhezők jogaiért – mindezt persze Soros pénzéből.

Ráadásul számítani lehet arra is, hogy Mindenki jöjjön, aki bérenc című kampánya keretében az esküvő után hatalmas delegációt utaztat majd maga után Amerikába. 

Így lesz egy szép reményű szingliből hamarosan tisztességes (?) asszony, aki megváltoztatja a nőkről alkotott képet ebben a elfajzott értékeket hömpölygető, kutyacudar világban.

Hajrá!

Az cikk szövege kizárólag a „Hazudunk és nem szégyelljük” magazin hivatalos, nagypöcsétes engedélyével használható föl!

Szentesi Éva

 Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Shutterstock/Anna Jurkovska