–

1. Szerezz be egy férfit/nőt, heves vérmérsékletűt, dugd be a takaród alá, és melegedj mellette minden éjjel. A gázszámlád egy hónap után mutatja a változást.

2. Az egyes pontban említett férfival/nővel szeretkezz hajnalig, így az adott napon még takarékra sem kell bekapcsolni a fűtést.

3. Szereld le a hűtőszekrényben a világítást. Este hat után meg éjszaka amúgy sem kell enned, nappal meg úgyis látod, mi van benne.

4. Fürödj sötétben. A gyertyafényes habfürdőnek, de még a zuhanyzásnak is megvan a maga romantikája. (Meg az sem elhanyagolható szempont, hogy nem rémülsz minden alkalommal halálra a tükörképedtől... meg a karácsonyi zabálás után született hájadtól.)

5. Ne nézz tévét! Minek? Úgyis csak hülyeség megy benne.

6. Add el az ötös pontban említett tévét, mert csak porfogó, villanyszámlanövelő és agyatlan dolog. Ezeket az állításokat angol tudósok is bebizonyították.

7. Igyál alkoholt. Ez is egy jó módja annak, hogy ne fázz, ha az egyes pont nem jön össze. Különben is: „Egy liter borban benne van a napi tápanyagszükséglet egynyolcada és a jó hangulat kilenctizede.” (Prof. Landouzy) 

8. Barátkozz bátrabban, kösd szorosabbra a kapcsolatod anyádékkal, és töltsd náluk a hétvégét. Akár felváltva is. Így két teljes napra kihúzhatsz minden energiazabáló zsinórt a konnektorokból.

+1 Menj férjhez egy milliomoshoz/vegyél feleségül egy gazdag nőt. Minden probléma megoldva.

Szentesi Éva

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Shutterstock/Jan Mika