(Mindenkihez egy egész galériányi kép tartozik, kattints a nyilakra a lapozgatáshoz!)

1. Pásztory Dóri – a kényelmes: Tommy Hilfiger

A kisgyermekes anyukához mi más is illene a legjobban, mint a színes és kényelmes Hilfiger-style? Rohangálni Barni után tökéletes viselet. Mondjuk, főzéshez a fehéret annyira nem ajánlom, de a londoni playground-on feszíteni benne a legédesebb kiskölyök mellett, na, arra tök jó. Mit szólsz hozzá, Pásztorykám?

2. Kormos Anett – a hűvös milliomos: Giorgio Armani

Humorista kolléganőnk mostanában nem szereti a színeket, ez volt az első gondolatom, amikor Giorgio bácsi kollekcióját pörgettem. Meg eléggé flegma is a csaj (csak küllemben, a szívében valójában egy igazi cukibogár), így a hűvös, kőgazdag fasziknak ajánlott göncök éppen neki valók. Pont annyi apanázst kívánok Anettnak a munkaadóitól 2017-re, hogy eme kelméket gond nélkül megvehesse.

3. Szentesi Éva (én vagyok) – a macsó: Dolce&Gabbana

Pimasz, pofátlan, bevállalós, beleszarós, a nem félek semmitől attitűddel megspékelve. Ezek jutnak eszembe a híres olasz tervezőpáros ruhadarabjairól. Meg magamról is. Simán kimegyek akár pizsamában is az utcára. Amúgy is: mindenki kapja be.

4. Fiala Borcsa – a szörfös lazafej: Alexander Wang

Borcsi könyörög a szakállas favágó stílusért, de sajnos idén ez már nem divat, ezért választottam neki helyette ezt a szörfös lazaarcot. Elképzelem, hogy B. a tengerparton él, tojik mindenkire, még az öltözködésre is, pattint egy dzsót a naplementében, aztán ellovagol a hullámokon. 

5. D. Tóth Kriszta – a lóvés angol nemes: Alexander McQueen

DTK, ha férfi lenne, akkor angol nemesnek született volna. Olyannak, aki nem sajnálja a pénzt a minőségi darabokra. És azt az elvet vallja, hogy inkább legyen kevesebb, de minőségi alapdarabja, mint sok felesleges, olcsó gönce. Alexander McQueen csak neki tervezne, ez is fix.

6. Dr. Gyurkó Szilvi – a gyerekjogi aktivista ACNE Studios

Az ACNE Studios perverz mutogatós bácsik által ihletett kollekcióját senki más nem viselheti legálisan, csakis a gyerekjogász Gyurkó Szilvi, aki ebben menne tüntetni is a gyerekek jogaiért. Le az aberráltakkal! – üvöltené, és a műanyag köpeny alól kikandikálna egy hatalmas gumibot, amellyel határozottan nyomatékosítaná a szemellenzős törvényalkotók felé az akaratát.

Szentesi – stíluskirálynő – Éva