(Hirdetés)

A nyolcadik utas:

Igen, jól látod, az ott egy élethű Alien-baba. Hogy fura? Az! Fel se vennél ilyet? Majdnem biztosra veszem. De ez az én szememnek olyan nagyon gyönyörű! Veronka barátnőm rám ripakodott, amikor meglátta: „Leszakad az ujjad, te!" Valakinek csak a szeme kerekedik ki, másnak meg se rezdül az arca, de úgyis tudom, mit gondol. Egy budapesti vintage-shop rejtette ezt a kincset. És mi a lényeg? Hogy tetszik nekem.

Nesze neked, Kleopátra!

Tulajdonképpen ez két ékszer, valamilyen leárazáson vettem, az egyiket itt, a másikat amott. A kettő összepárosítva valódi egyiptomi hangulatot ad. Pláne úgy, hogy egy jó bő, fekete tunikával szoktam viselni. Káprázatos és titokzatos. Ugye?

Azt hinnéd, hogy hamutál, pedig...

Bárcsak annyiszor lett volna ötösöm a lottón, ahányszor megkérdezték, hogy mi ez, hamutál? Nem, ez nem hamutál, hanem egy fémből készült clutch, (fogantyú nélküli retikül) és olyan tökéletesen passzol az egyiptomi bizsuhoz, hogy dalol az ember szíve, amikor összepárosítja őket.

Ez a csodás karkötő és fülbevaló egy magyar tervező fantáziáját dicséri. Habkönnyű, bár nincs lyuk a fülemen, de lehet, hogy eme gyönyörű darab kedvéért erőt veszek magamon, és lyukat fúratok a cimpáimba. Mert ezt nagyon szeretném viselni. És akkor már indulhatok is újra fülbelingő vadászatra.

Ebben meg az a jó, hogy olyan szolíd:

Volt egy 1001 éjszaka nevű buli Budapesten, amit az egyik barátom rendezett, be kellett öltözni keleti hercegnőnek. Ezt a nyakláncot arra az alkalomra vettem, persze azóta nem volt rajtam, de nézzétek, milyen ütősen mutatott a jelmezemhez (ami egyébként egy selyempizsama volt):

Hátlánc:

Ki mondta, hogy a nyakláncot, csak elöl lehet viselni? Pláne egy ilyen szép, hosszú, köldökig érő darabot. Egészen addig nem hordtam, amíg elöl lógtak a láncok. Aztán egyszer valamiért úgy gondoltam, jó ötlet volna felvenni úgy, hogy a hátamat díszíti. És azóta alig várom az alkalmat, hogy bedobhassam a látványt az éjszakába! (Egyébként ez az egyik legnépszerűbb fast fashion márka legnagyobb üzletéből való. Félre volt dobva a leárazáson kétezer forintért, a kutyának se kellett, így hát elhoztam.)

Amit nem ehetsz meg:

És nem azért mert nem eszünk chipset, hanem, mert ez egy táska. Amit a hónod alá csapsz, és állati menő vagy tőle. Ugye, milyen vicces? Ez a kedvenc táskám. A hátuljára rá van írva, hogy száz százalék boldogsággal készítették, feljegyezték a színek tartalmát, és hogy mit okoz a viselőjének, ha ezzel indul el otthonról. Hát persze hogy vidámságot!

RókaMickey:

Azaz Rókaegér Úr, az én kedves barátom, hűséges társam, amivel olyan gyorsan kattintgatok, mint a villám, bármelyik oldalra villámgyorsan elkalauzol, mert a kis egértalpai csak úgy csusszannak a padon. Az egérpadon. Kell-e nála édesebb és aranyosabb munkatárs? Ráadásul pont úgy néz ki, mint egy szexi ékszerdoboz. Úgyhogy... miért ne tenném ide a végére?

Hát, nem? Hát, de!

Szentesi Éva

Bónuszfotó: így készült. És van a képen limonádé is, látjátok?