1. Heidi Klum – A Thriller című Michael Jackson klip farkasembere

What a night #HeidiHalloween! Thank you @PartyCity @prorenfx @mikefontaine_ @nikkifontaine @draico @cglur @iliajessicacastro @Brittsugarman1 @SHERNITASOFLY @danielralph04 @itspco @jswagg93 @im_miikey @migzmigzmigz @_jjenks @atelierizquierdo @magichourny @svedkavodka

195.4k Likes, 2,754 Comments - Heidi Klum (@heidiklum) on Instagram: "What a night #HeidiHalloween! Thank you @PartyCity @prorenfx @mikefontaine_ @nikkifontaine @draico..."

Évek óta az van, hogy a német modell a legmenőbb a halloweeni beöltözésben. Egész egyszerűen annyira bátor módon lép ki újra és újra mérföldekkel a komfortzónájából, hogy azt gyakorlatilag lehetetlen überelni. Tavaly például metára emelte még a maga által állított megugorhatatlan szintet is: nyolc modellből rá megszólalásig hasonlító Heidi Klumokat maszkíroztatott, ő pedig beöltözött saját magának. Ezzel elnyerte a halloween királynőjének járó díjat. Még akkor is, ha az idei egy picit konvencionálisabbra (de még mindig őrült jóra) sikerült, amikor Michael Jackson ikonikus Thriller videoklipjéből kölcsönvette a farkasember karaktert. Szóval, lehet követelni a trónját, de magasan van a léc! 

2. Palvin Barbara – Szméagol a Gyűrűk urából

Éljen a Palvin is azért, mert nem valami unalmas, szexis öltözékben nyomult, ahogyan a hírességek nagy többsége. Hanem iszonyatosan elcsúfította magát. A változás igazán jól sikerült, bár még a foghíjas, kopasz Szméagolon keresztül is felsejlik a babapofi, azért jó randa lett. Gondolom, nem volt egyszerű meló.

3. Khloe Kardashian és Tristan Thompson – Daenerys Targaryen és Khal Drogo a Trónok harcából

A cikk a hirdetés után folytatódik!

👑Game Of Thrones 👑 thank you for everything @styledbyhrush @andrewfitzsimons @bryanhearns @missjilljacobs !! Happy Halloween 👻 🎃🦇

2m Likes, 22.5k Comments - Khloé (@khloekardashian) on Instagram: "👑Game Of Thrones 👑 thank you for everything @styledbyhrush @andrewfitzsimons..."

Khal Drogonak beöltözni... hát, nem is tudom... hiábavaló vállalkozásnak tűnik. Mert Khal Drogoból csak egy van. Lehetsz te bármennyire dögös és szép, Jason Momoa férfienergiáját lehetetlen odavarázsolni a kosztüm alá. Igazából Khloénak és társának se jött össze, de legalább az ötlet jó. Most azt értékelem.

4. Lais Ribeiro – Raven Darkhölme/Mystique az X-menből

Who doesn't love Halloween?? 🔥🙌🏻😈

48.5k Likes, 408 Comments - Lais Ribeiro (@laisribeiro) on Instagram: "Who doesn't love Halloween?? 🔥🙌🏻😈"

A brazil Victoria's Secret-modell, bizonyos Lais Ribeiro is összevissza csuszpájszolta magát, ahogy kell. Pedig lehetett volna véres, kurvás nővérke is vagy szexi vámpír. De nem! Ő kék akart lenni. És kék lett. Piros pont.

5. Amal Clooney, Kaia Gerber és Cindy Crawford – a hetvenes évek dívái és manökenjei

Ebben ugyan nincs semmi rémisztő – ha csak Crawford lányának, Kaianak az égig érő lábait nem vesszük annak (de tényleg, az hogy a francba van?) –, viszont brutál jól néznek ki, és kész. Amúgy az általuk meglátogatott elő-halloweeni bulinak a hetvenes évek tematikáját adták. Szerintem marha szépek!

6. Jessica Chastain – ijesztő vámpírnő

Trick or treat 😈

44.1k Likes, 172 Comments - Jessica Chastain (@jessicachastain) on Instagram: "Trick or treat 😈"

Felvenni egy kígyószemes kontaktlencsét nem nagy dolog, de emlékszem, hogy egyszer egy bulin egy ilyen cucc mögül nézett valaki a szemembe, és ott fostam össze magam. Jár a pont!

7. Kim Kardashian és a haverja, Jonathan Cheban, mint Cher és Sonny Bono

Kim kitalálta, hogy ő idén bizony Cher lesz, és erre már nyár óta készül, mivel akkor rakta ki az első fotókat az énekesnőről inspirációképpen. Az átváltozás kisértetiesen jól sikerült, bár olyan tehetséges soha nem lesz, mint az, akit majmol. Szerintem neki ezzel kéne foglalkoznia, mármint azzal, hogyan néz ki! Ja, várjatok, ezzel foglalkozik. Ráadásul éjjel nappal.

8. Nicole Scherzinger – Szexi Kleopátra

#happyhalloween ❤️💋#cleopatra

170.8k Likes, 1,098 Comments - Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Instagram: "#happyhalloween ❤️💋#cleopatra"

Szexi Kleopátrának lenni tök menő. Még akkor is, ha ekkora didkói tuti nem voltak Egyiptom királynőjének. Legalábbis én így bizony sehol nem láttam őt a történetemkönyvekben és a metszeteken...

9. Vajna Tímea (szül.: Palácsik Tímea) – Jessica Rabbit

Hogy áll a vörös? #jessicarabbit #halloween #halloweencostume by @inspiresmi #hair & #makeup by @jbeauty_xoxo special thanks @denise_fleming @davflem @gavinnavarro ❤️ @casamigos #casamigos #casamigostequila #party

3,284 Likes, 26 Comments - Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: "Hogy áll a vörös? #jessicarabbit #halloween #halloweencostume by @inspiresmi #hair & #makeup by..."

A magyar „üzletasszony-producernek” nem csupán ez az egy jelmeze volt, mert beöltözött ribis macskának meg Wonder Womannek is. De én ezt a Jessica Rabbit-maskarát emelném ki, azért, mert Heidi Klumtól nyúlta az ötletet, aki 2015-ben öltözött be ugyanennek a karakternek, csak neki mérföldekkel jobban sikerült. Ez is azt jelzi, hogy nem minden a pénz, ha a tartalmad...

Ez itt Heidi:

Can't wait to see what Heidi is tomorrow! Here is a look at the amazing #jessicarabbit costume we made for her a few years ago. #happyhalloween 🎃🎃

10.7k Likes, 54 Comments - Christian Siriano (@csiriano) on Instagram: "Can't wait to see what Heidi is tomorrow! Here is a look at the amazing #jessicarabbit costume we..."

Én pedig jövőre Vajna Andrásnénak öltözöm, becsszó!

Szentesi Éva