1. Fiala Borcsa – a „teszek rá"

Borcsa fittyet hányva a kánikulára, combcsizmában tekeri ma, mert miért is ne? Egyébként is tilos a fesztiválra a fedetlen láb, mert rálépnek, vagy összevágja valami elejtett üvegdarab, netán egy csikkbe lép bele az ember, na meg aztán koszos is lesz. De mindezeket én csak hallottam, a franc se jár ilyen helyekre. B-n viszont pompásan mutat a necc és a tüdőgatya is, amit hiába fikáztok, fesztiválszezonban mindent szabad.

2. Pásztory Dóri – a „nálam van minden” 

Pásztory a Szigeten? London helyett? Ugyan már! De ma mégis kijön, mert nem bírná ki, ha kihagynánk a buliból. Ő az a típus, akinél van papírzsepi, nedves törlőkendő és szemcsepp, ha netán a por csípné a pupilládat. Felkészül a hűvösebb időre is, hiába üvölt odakint a kánikula, ha pedig beszólsz, hogy minek hozza azt a kabátot, mert tök felesleges, és este mégis esni kezd, jótékonyan a válladra teszi, és a szemedbe mosolyog, hogy „na, ugye, megmondtam”. Dóri pazarul fest ebben a sárga palazzoban, és a buggyos ujjrész kiemeli a finoman csontos vállát.

A cikk a hirdetés után folytatódik!

3. DTK – a „csak a shortodat ne”

Kriszta a „soha nem vennék fel rövidgatyát” lány. Nem, jól látjátok, még fesztiválra sem. Hát ilyet? Én, mondjuk, ezt totál nem értem, de mindegy, meg amúgy is, mit értek én ebből a világból? Semmit! Na, ugye. Szóval DTK ma a bokalengetős hosszú gatyára szavazott egy cukimintás pulóverrel, mint amilyen ő maga is. Néha. Amikor nyaral és nem látjuk. 

4. Szőcs Lilla – az „akkor is úgy nézek ki, ahogy senki más”

Lillára nem lehet ráadni a szokásos oldaltcsöcskilógós, rojtos, shortos, egyenfesztiválkombót, mert ő nem olyan. Hanem ilyen. Lilla a WMN Wednesday Adams-e, aki rágót ragaszt a hajadba, ha nem figyelsz, és pont tesz rá, hogy a nagyokos divatguruk (mint például én) szerint nem lehet szandálhoz zoknit húzni. Mert lehet. És kész. Ti pedig utánozhatjátok, ha tudjátok, de úgysem fog menni.

5. Zimre Zsuzsa – a „Nem gondolod, hogy ennyit kiadok ezért a szarért?"

Zsuzsa semmit sem ér a nagy, vörös lobonca nélkül. Ebben a szőkében olyan kis semmilyenke. Viszont nem volt más választásom, a Pomázi Vajna Tímeának jobban kell rejtőzködnie, mint Pinknek magának, mert annyi rajongó csahol a nyomában, ahány Vajna Andrásnét (született: Palácsik Tímea) se fog soha ebbe az életben az Instagramon. Zsuzsa magasról tesz a divatra, a drága ruhák nem érdeklik, neki tökéletes bármi, amiben kényelmesen ellehet, és nem adott ki érte kétezernél többet. Az a lényeg, hogy ő hogyan érzi jól magát. Váljék egészségére!

6. Kormos Anett – Az igazi díva

Kormos Anettről mindenki azt gondolja, amit én is gondoltam, egészen addig, amíg el nem töltöttem vele egy hetet a tengerparton, hogy egyáltalán nem érdekli a divat és a szép ruhák, simán elflangálgat nyáron egy tangapapucsban. Pedig – most kapaszkodj meg – ő az a nő, aki városnézésre is olyan „ópardon” cuccban jött, hogy még az állam is a földig esett. Életemben nem láttam még nőt barlangba lemászni decens platform csukában, de Anett megtette. Mindezt gyönyörű sminkben és hangsúlyosan ékszerezve. Anetté hát ez az outfit. Kísérje az ubiszezonban kiéhezett fotósok hada minden lépését ma éccaka.

7. Szentesi – a „ma beleolvadok a tömegbe, mert úgy tartja kedvem”

Nálam ez a fesztivál-alapszabály: mindegy, hogy mi, csak rövid legyen, és lógjon ki belőle a mellem. Hol máshol mutassam meg magam, mint itt és ma nektek, ezen a csodálatos fesztiválon, ahol mindent szabad. (Csak drogozni nem, mert „a drog rossz, értem?”) Nyári csizma, minishort, piros felső, és mehet a bulika, hashtag vipszalag és közös szelfi valami menő arccal, akivel remélem, ma összefutok a backbackstage-ben. 

Na, mára ennyi. Menjetek ti is csapatni!

Szevasztok!