1. Pimasz Cukovy a cuki Fiala Borcsának

Fiala pikírt humorához illik a legjobban a nemrég indult magyar márka orcátlan attitűdje. Borcsán is bármikor elképzelek ennyire meghökkentő párosításokat, mint amilyenekkel a Cukovy operál. Félmegoldásos darabok? Fura anyagberakások? Váratlan színek, amik nem feltétlenül követik a divatot? Jöhetnek mind, egytől-egyig. Borcsi az az ember a szerkesztőségből, aki magabiztos spontaneitással képes viselni az egész kollekciót.

Kattintsatok a nyílra a további képekhez!

2. Letisztult Nanushka a letisztult DTK-nak

A cikk a hirdetés után folytatódik!

Homokszínek, letisztultság, decens vonalak. Sándor Szandra, a Nanushka tervezője régi motoros már ebben a stílusban, és DTK sem ma kezdte. Tökéletesen összepasszítja a férfiaktól elcsórt vonalakat a nőies formákkal és színekkel. A WMN főszerkesztője visszafogott, nőies, és nem szereti olyan nagyon mutogatni magát (ezt, mondjuk, nem értem, mert volna mit). Nanushka ruháiban nem is kell erre vetemednie. Különben is kinyírt volna, ha valami csupasz felsőruházatba bújtatom.

3. Virágos Tomcsanyi Pásztory Dórinak, aki azt gondolja magáról, hogy minimalista, pedig nem

Pásztory Dóri nemrégen arról írt, hogyan redukálja a ruhatárát egy kapszula-kollekcióra. Én pedig azt mondom neki, hogy ez nem fog menni, miután elolvassa ezt a cikket. Merthogy Tomcsányi Dóri ruhatervei Pásztory Dóriért kiáltanak. Színes, virágos, lezser, kényelmes, azaz mindent magába foglal, amire Pásztorykámnak szüksége van. Uccu neki, szoríts helyet Dóri a szekrényedben ennek a jókedvű kollekciónak! Amúgy is szükséged van egy kis színes tavaszra a ködös Albionban.

4. Kényelmes Konsanszky a kemény Zimre Zsuzsának

Új kolléganőnk csak a WMN szerkesztőségében új, az újságírói szakmát már sokkal régebben tapossa. Stílusa kemény, és nem tűr semmiféle cécót. Ugyanúgy, ahogyan cicomát sem. Konsánszky Dóra mintha egyenesen az ő típusára gondolt volna ezeket az öltözékeket. Zsuzsát egyáltalán nem tudom elképzelni kényelmetlen, feszengős ruhákban, ebből is gondolom, hogy ez a kollekció egész biztosan elnyeri majd a tetszését. Ha meg nem, akkor így járt. Muhaha!

5. Monokróm Nubu a színes Szőcs Lillának

Szőcs Lilla – szerkesztőségünk legifjabb tagja – szereti a színes ruhákat. És én tényleg, de tényleg nem kicseszésből bújtatom őt a Nubu híresen monokróm világába. De szerintem ezt a vonalat is ki kellene próbálnia. Mármint csak a formák miatt. Annyira Lillás az egész kollekció, hogy senki mást nem tudnék ezekben a ruhákban ennyire jól elképzelni. Na, Dzsuni, mit mondasz?

6. Némi pirosas Áeron nekem, azaz Szentesinek

Magamnak a már nemcsak Magyarországon népszerű Áeron darabjait választottam, de csakis azért, mert ebben volt a legtöbb pirosas árnyalat. (Tényleg, a magyar tervezők miért nem gyártanak több pirosas árnyalatú öltözetet?) Na, jó, amúgy nemcsak ezért. Iszonyúan tetszik a formavilága, a lezser eleganciája és a puha vonalai. Az egész kollekciót megvenném, és ebben járnék munkába. Mindennap. (DTK-tól majd kunyizok egy kis bónuszt.) (Nem kapsz!  DTK)