-

1. Sosem járt ember a Holdon

Az USA (egyik) legnagyobb átverése, a totális szemfényvesztés, a világ egyik legjobban ismert képsorai, köztük a pillanat, amikor Neil Armstrong rálépett a Hold felszínére, és azt mondta: „That's one small step for a man, one giant leap for mankind." (Kis lépés egy embernek, hatalmas ugrás az emberiségnek), nem máshol, mint egy stúdióban készültek. Hát, persze... A Holdra szállásban kételkedők sokféle módon próbálják bizonyítani az igazukat. például azzal, hogy miért lobog a zászló, miért van C betű az egyik sziklán, hogy egy reflektor tükröződik Armstrong szkafanderén. Kevés dolog osztja meg ennyire az emberiséget, mint ez a téma. A világon kétféle ember létezik, az egyik elhiszi, hogy járt ember a Holdon, a másik pedig nem.

A biztonság kedvéért nézzétek meg ti is a „kamu" Holdra szállást:

2. A Föld valójában lapos, nem gömbölyű

Tényleg van olyan, aki még mindig ezt hiszi. (És hirdeti!) Philip Stallings az egyik legnagyobb laposföld-hívő, aki a vallás és a matematika tudományát bevetve igyekszik meggyőzni az embereket arról, hogy a bolygó, ahol élünk igazából lapos, és mi, akik ezt nem így gondoljuk, mind egy szörnyszülött sátáni téveszme becsapott áldozatai vagyunk. A jó Stallings valóságos szakirodalmat rakott már össze, amelyben saját elméletét egyéb hasonló hívők állításaival ötvözi. Engedjétek meg, hogy néhány gondolatot megosszak veletek ebből:

„A lapos Föld elmélete tudományos, mérhető alapokon nyugszik, nem pedig különböző fotókon. Az, hogy valaki hülyének nevez, amikor rávilágítok arra, hogy a víz nem görbülhet, inkább aggódással tölt el, mint sérelemmel. A gravitáció az egyetlen lehetséges magyarázata a heliocentrikus világképnek, ami alapvetően elméletekből és nem megfigyelhető adatokból épül fel."

„Az egész nem más, mint egy sátáni ügylet, a hazugságot terjesztik az igazság helyett csak azért, hogy eltévelyítsék az embereket Istentől, és helyette gonosz elméleteknek adjanak talajt. Mindez egy pogány napkultusz irányába vezet vissza."

Philip Stallings nem mellesleg abortusz-ellenes, súlyosan homofób és antiszemita is egyben.

3. Az illuminátusok

A világhatalomra törő titkos társaság, akik a jegybankokat, és rajta keresztül a világ pénzügyi rendszerét irányítják. Természetesen ők tervelték ki a Kennedy-gyilkosságot is. Van iskolájuk, ahol mesteri képzést adnak a jövő kis illuminátusainak, hogy ők tovább tudják vinni a hatalmat. Az illuminátus-rendet, vagyis a megvilágosodottak társaságát egy bajor filozófus, bizonyos dr. Adam Weishaupt alapította, aki zsidóként született, majd áttért a katolikus hitre, végül jezsuita lett. Céljuk az volt, hogy forradalom nélkül, a felvilágosodás és az erkölcsi fejlődés révén feleslegessé tegye az emberek feletti uralkodást. Azonban ezt a tervet nem tudták megvalósítani, mert az állam 1785-ben egyházi nyomásra beszüntette a működésüket.

Az összeesküvés-elméleteket gyártók közül még ma is jónéhányan úgy gondolják, hogy a rend él és virágzik, és háromszög-formájú jelükkel üzennek időnként a világnak. Itthon legutóbb akkor hallattak magukról, amikor a TV2 híradójában boncolgatták, hogy vajon Angela Merkel jellegzetes kéztartása valójában az illuminátus rendhez való tartozását szimbolizálja-e...

A TV2 esti híradójában megjelent egy anyag arról, hogy egyesek szerint Angela Merkel illuminátus lehet

A nagy rivális RTL Klub aztán másnap jól szét is trollkodta a konkurencia konteóját:

Erős Antónia is részt vett a játékban

És még valaki...

Úristen, ez az öcsém! Az öcsém illuminátus?!?! Azonnal felhívom. (DTK)

4. Az embereket Bill Gates lepermetezi, hogy csak ő meg a gazdag barátai maradjanak a bolygón

Na, jó, ez valójában nem így hangzik, erősen sarkítottam. De a nagy kedvenc chemtrail-elméletnek kábé ez a lényege. A történet egy, az Environment News Service nevű sajtóorgánumban 1999-ben megjelent cikkel indult világhódító útjára. Az írás azt állítja, hogy az embereket a levegőből permetezik, azaz szándékosan megmérgezik, hogy minél kevesebben legyenek, és így végül csak a legtitkosabb háttérhatalom, a leggazdagabbak és a legokosabbak maradjanak a világon. Minderre nem más a „bizonyíték", mint az égen látható fura csíkok, amelyeket a repülőgépek húznak maguk után. (Valójában ilyenkor felhőket látunk, amelyek úgy keletkeznek, hogy a nagy nedvességtartalmú, hűvös levegő összekeveredik a gépek által kibocsátott, sokkal melegebb gőzzel. Ekkor a légkör víztartalma kicsapódik, és másodpercek alatt apró jégkristályokká fagy.) Hát nem félelmetes? Az ember már a levegőben sem bízhat, amit belélegez.

Vigyázat, még az is lehet, hogy ennek is az illuminátusokhoz van köze!

Ez egy igazi plakát egy magyar chemtrail-ellenes tiltakozásról szóló gyűlésről

5. Az oltásellenesség rákfenéje

Hiába emelkedett az emberek átlagéletkora, hiába szűnt meg jó sok járvány, hiába tűntek el bizonyos betegségek a föld színéről az oltásoknak köszönhetően, az oltásellenesek nagy-nagy csoportja továbbra is megingathatatlan. Ráadásul az antivaxer-mozgalom újra felfutóban van. Ezért aztán nem is lehet egy kézlegyintéssel elintézni, mert amennyiben kellően nagy számú ember őrül meg, és csatlakozik hozzájuk, akkor bizony már azok is veszélybe kerülhetnek, akik beoltatták magukat vagy az utódaikat. Ezt nem bizonyítja más, minthogy nem sokkal az oltásellenesek reneszánsza után újra felütötték a fejüket olyan betegségek, amelyek – az oltásoknak köszönhetően – már néhány évtizede nem léteztek.

(Egy átfogó, részletező és „tudományos megközelítésű" cikket olvashatsz ITT erről.)

Végezetül pedig hadd tegyek hozzá annyit,

...hogy az emberiség vesztét egész biztos, hogy nem a mérget permetezők, az illuminátusok vagy az oltások fogják okozni. Hanem a hülyeség.

Az, hogy gondolkodás és kérdések nélkül egyből bárminek bedőlünk (nézzétek meg, mekkora rajongótábora van az elmebeteg hülyeségeket ájtatosságba csomagoló és tényként árusító „guruknak"). Az, hogy a durva és égbekiáltó baromságokat még nagyobb égbekiáltó baromságokkal vagyunk képesek alátámasztani.

Az emberiség valódi rákfenéje az emberi butaság, a szép jövő pedig a tudományé. Reméljük, megérjük!

Szentesi Éva

Források: philipstallings.com; rtl.hu; tenyek.hu; youtube.com; index.hu; rejtelyekszigete.com; web.archive.org; wikipédia.org