(Hirdetés)

1. Jared Leto

A színész cukorfalat arcélét teljesen eltakarja a szemüvegkeret. Így lesz szemüveg nélküli eyecandy-ből idegesítő kis tanítónéni kedvence. Leto helyében én inkább megmaradnék a pőre orcánál.

2. Brad Pitt

Szentesi kedvéért természetesen nem maradhat ki ebből a felsorolásból Brad Pitt sem. Nem mondom, hogy kirúgnám az ágyamból, ha szemüveggel sasszézna oda, de valóságos vétek ezeket az acélkék szemeket fekete keretbe foglalni.

Brad-Pitt-1

brad-pitt-2

3. Ryan Gosling

Mondtam már, hogy rajongok Ryan Goslingért? Biztos nem (elégszer)! Mi tagadás, a magas kanadai színésznek szemüveg nélkül nem sok intelligencia tükröződik a tekintetében. (Persze az ő hasizmával ki nem tesz rá magasról?) Minden szempontot figyelembe véve, két dolgot kell kihangsúlyoznom. Egyrészt, hogy Ryan, ha teheti, inkább viseljen szemüveget, másrészről – és most kérlek nagyon figyelj! – te se menj el otthonról szemüveg nélkül! Hiszen október végéig hazánkban forgat Mr. Gosling, vétek lenne elmenni mellette az utcán, mert rövidlátó módon nem vetted észre! (Csak a testőrétől tartsd távol magad... ha jót akarsz.)

4. Bono

Bono személyiségéhez legalább annyira hozzátartozik a szemüveg, mint John Lennonhoz vagy Elton Johnhoz. És elnézve ezt a két képet, jól is teszi, hogy feldobja az ábrázatát egy karakteresebb okuláréval (bocs, Gina!).

5. Angelina Jolie

Angelina Jolie-nak valószínűleg az is jólállna, ha az ólajtót biggyesztené a fejére. Mégis, mégis... azt kell, hogy mondjam, teljesen felesleges szemüveggel felturbóznia a kinézetét. Ezek a határozott ívű szemöldök alatt villogó zöld szemek magukért beszélnek.

6. Sandra Bullock

Az őziketekintetű Bullock megjelésén szerintem sokat változtat a szemüveg. Csak azt nem tudom eldönteni, melyik a csinosabb: a bal oldali bölcsészlány vagy a jobb oldali, felturbózott szomszédcsajos kinézet?

7. Jude Law

Jude Law is abba a kategóriába tartozik, amelyiknek minden jól áll (talán még a Zimány Linda is...) Éppen ezért nincs is szüksége se szemcsire, se Lindákra.

jude-law-1

jude-law-2

8. Nicole Kidman

Az ausztrál színésznő kiváló példa arra, milyen sokat változtat a külsőn a szemüveg. Így lesz a dögös vörösből kimért, szigorú tanítónéni.

9. Benedict Cumberbatch

Gyurkó Szilvi kedvéért természetesen nem maradhatott ki Mr. Sherlock sem. Szilvi pedig azt üzeni Benedictnek: „hagyd a szemcsit másra, engem vigyél fel a"... Na jó, nem! Szóval minek az az okuláré, ha Cumberbatch arca legalább annyira karizmatikus, mint a neve.

10. Daniel Radcliffe

Még hogy Harry Potter szemüveg nélkül?! Harry Potter talán nem, de Daniel Radcliffe simán. Sőt! És ha már itt tartunk, akkor a borotvát is nyugodtan kidobhatja a kukába a kis túlélő.

daniel-radcliffe-1

daniel-2

11. Woody Allen

Először abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán találok olyan képet, amelyiken nem visel szemüveget Woody Allen. Szent meggyőződésem volt ugyanis, hogy ő már pápaszemmel az orrán bújt elő az anyukájából. De képzeld, találtam! Már csak egy kérdés maradt: vajon te felismered szemüveg nélkül?

12. Okés, nem rosszak ezek a sztárocskák... de most akkor jöjjön valami egészen más!

A kedélybeteg Fiala Borcsa szemüveggel és anélkül:

Na, szerintetek?

-

A fotókat megtalálod: ITTITTITTITTITTITTITTITTITTITTITTITTITTITTITT, ITTITT, ITTITTITTITT és ITT