-

1. Vilmos herceg került egy melegeknek szólómagazin címlapjára

A brit Attitude magazin júliusi címlapján Vilmos herceg fog szerepelni, hogy ezzel is támogassa az LGBTQ közösséget. Vilmos ezen kívül a kensingtoni palotájába is meghívta a melegközösség néhány tagját, hogy elmeséljék neki, milyen bántalmazásoknak és zaklatásoknak voltak gyerekkorukban kitéve. „Senkit nem szabadna bántani a szexualitása vagy bármely más ok miatt. És senkinek nem kellene ennyi gyűlöletet elviselnie, mint amiknek ezek az emberek ki voltak téve egész életükben” – nyilatkozta a beszélgetés után Vilmos.

prince-william-attitude

(ITT)

2. Disney-hercegnők ültek be egy ötéves kislány bírósági meghallgatására

Az ötéves Danielle Koning 2014 óta él a nevelőszüleivel. Nemrégiben került sor az utolsó bírósági meghallgatására, mielőtt Sarah és Jim Koning hivatalosan és végérvényesen a kislány szüleivé válhatnak. Hogy minél különlegesebbé varázsolják számára ezt a napot, az árvaház nevelői, akik maguk is részt vettek a jogi procedúrában, egytől egyig Disney-hercegnőnek öltöztek be. „A mai nyilvánvalóan egy nagyon fontos. A meghallgatás annak az ünnepe, hogy ez a gyerek immár örökre egy család teljes jogú tagjává válik” – magyarázta Laura Mitchell, az örökbeadással foglalkozó szervezet vezetője.

A látvány, azt hiszem, önmagáért beszél – tényleg olyan megható, mint a mesékben!

A cikk a hirdetés után folytatódik!

disney-4

disney-1

disney-2

(ITT)

3. BRÉKING: Összesen nyolcfajta mellbimbó van a világon

És ez a nyolc mellbimbó-tulajdonság kombinálódhat mindannyiunk szügyén. A szakemberek szerint létezik kiemelkedő, lapos, pufi, befelé forduló, kacsintós (amikor az egyik mellen befelé, a másikon kifelé néz a bimbi), göröngyös (amikor apró dudorok veszik körbe a bimbót), szőrös, illetve előfordulhat, hogy valakinek egy harmadik mellbimbó is meghúzódik a melle környékén, anyajegynek álcázva magát. Számos hírességnek is van pótkerék cicigombja, például Harry Stylesnak, Tilda Swintonnak, Mark Wahlbergnek és Lily Allennek.

Tessék, Lilly meg is mutatja

(ITT)

4. Valóra vált mindannyiunk rémálma!

- Doktor úr, mennyi időm van még hátra?

- 30. - 30 mi? Év? Hónap? - 29, 28, 27...

Ismerős a vicc? Na képzeld csak el, épp ez történt meg egy kaliforniai férfival! Luis Ortizt régóta gyötörte kínzó fejfájás, ám egy jó darabig reménykedett benne, hogy az majdcsak elmúlik magától. Így mire elkeveredett az orvoshoz, valóban a fenti beszélgetés játszódott le közöttük. A 26 éves Luis agyában ugyanis egy komplett galandféreg ütött tanyát, ami fél órán belül végzett is volna szegény pasassal. Az azonnali műtétnek köszönhetően sikerült csak megmenteni az életét. (Mármint Luisnak. A féreg hogylétéről sajnos nincs információm.) (ITT)

5. Elképesztő, milyen gyorsan dolgoznak a gyerekek!

Ha valaha festetted a lakásodat, biztos emlékszel rá, milyen átkozottul el tudják nyújtani az egész procedúrát a melósok. Persze ha három hét elteltével még mindig ott szöszmötölnek a szegélylécekkel, magadra vess! Hiszen nem felnőtt férfiakat kellett volna foglalkoztatnod, hanem kislányokat. Egy apuka legalábbis valószínűleg erre a következtetésre jutott, amikor óvatlanul magára hagyta a lányát és annak barátnőjét – hét teljes percre – néhány tégely festék társaságában. Mire laza 420 másodperc elteltével visszatért, a lakását jelentősen átalakították a kiscsajok.

Ennyi meló csak egy pillanat műve!

(ITT)

6. Tökéletes magyarázat a bántalmazásra

Nem kell annál pipecebb demonstráció arra, mi történik, ha genyózol az osztálytársaddal, mint amit egy igen kreatív brit tanárnő, Rosie Dutton talált ki a tanítványainak. A gyerekeknek bevitt két, látszólag egyforma almát, majd megkérte őket, hogy az egyiket kezdjék szidni, mint a bokrot, mondják el minden rossznak, ami csak eszükbe jut. A másikat viszont dicsérjék, halmozzák el minden verbális jóval. Miután épp eléggé a mennyekbe emelték az egyiket, és a pokolba taszították a másikat, a tanárnő félbevágta a két almát, hogy megmutassa, mi is történik azzal, akivel rosszul bánunk.

Voilà:

Baloldalt a megszeretgetett, jobbra a gyűlölt gerezdek

(Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egyik almát – a példa kedvéért – a tanárnő az óra előtt titokban kezelésbe vette, és jól megütlegelte. De azt hiszem, a gyerekeknek azért átment az üzenet.)

7. Jobb később, mint soha!

neni-2

Könnyek között tört ki az a 97 éves néni, aki jó nyolc évtizednyi csúszással, de végre kézhez vehette az érettségi oklevelét. Margaret Thome Bekema eredetileg 1936-ban végezte volna el a középiskolát, ám kénytelen volt abbahagyni, miután az édesanyjánál rákot diagnosztizáltak. Margaret így otthon maradt az anyukáját ápolni, majd később elsodorták az események, és így nem volt lehetősége befejezni a gimit. Idén azonban a családja gondolt egyet, és felvették a kapcsolatot az intézménnyel, hátha lehet még utólag pótolni az oly rég elmaradt elismerést.

neni

diploma

(ITT)

 Fiala Borcsa