-

 Természetesen senkit nem akarok gonoszságra buzdítani, de... van az a helyzet, amikor igenis megérdemli a rohadék, amit kap. Ha már belefogsz a bosszúhadjáratba, csináld kreatívan, mint tették a „Sértett Düh Királynői és Kereszteslovagjai".

1. Dany, akihez képest Daenerys Targaryen csak babapiskóta

Dany csak a szakításuk után tudta meg, hogy az egy éven át tartó kapcsolatuk alatt a pasija folyamatosan csalta. Ezért eldurrant az agya, és ott csapott le, ahol a leginkább fájt. Mivel a csávó nagy Trónok harca rajongó, a lány beelőzte, és heti rendszerességgel küldözget neki spoilereket a frissen megjelenő epizódokból. Mostanra sikerült teljesen hazavágnia a csalfa gazember számára a sorozatot. Dany fifikásan több fronton is támad, hol SMS-ekben, hol Facebook-üzenetekben, hol a közös barátjuk telefonján keresztül, így minden egyes hír hidegzuhanyként érkezik.

2. A menyasszonyi ruha újrahasznosításának 101 módja

Amikor Kevint 12 év után elhagyta a felesége, minden ingóságát magával vitte, kivéve a menyasszonyi ruháját. Hiba volt. A pasi több mint száz módját találta meg annak, mit is kezdhetne a hófehér holmival, a projektről természetesen szuper képsorozat is készült. (Komolyan, szerintem egy ennyire kreatív csókát vétek volt kidobni!) Az egyre rongyosabb és szürkébb holmiban vadászott, futott, kutyát sétáltatott, autót szerelt, Halloween-bulizott, beletörülte a golfütőjét, a stoplis cipőjét... és a fenekét is.

Kevin egyébként azóta kiheverte a szakítást, sőt: újraházasodott. A második feleség okulva az ex példájából, eleinte tengerparti-bikinis nászban gondolkodott. Hogy végül nem az lett belőle, és igazi menyasszonyi ruhát húzott, az gigantikus méretű optimizmusra és bátorságra vall.

3. Dany II., aki szó szerint valóra váltotta az ex vágyait

(Igen, még egy Dany. Dany Larivière Kanadából. Ha ezek után háromszor is meggondolod, mielőtt kapcsolatba kerülsz egy Danyvel, én nem hibáztatlak érte.) Mint sok férfi előtte, ő is kifogott magának egy felszínes csajt, akinek a látszat és a drága ajándékok volt a mindene. Aki hosszan szívta a férje vérét egy minél nagyobb, csillogós kőért, amit aztán az ujján villogtatva mutogathat fűnek-fának. Végül megkapta a követ, habár egy kicsit másképp, mint képzelte volna.

Dany ugyanis egy húsztonnás sziklatömböt vitetett volt neje háza elé. „Ajándék volt. Ráadásul az éjszaka kellős közepén kapta, úgyhogy meglepetés is egyben” – magyarázta a szokatlan ötletet az exférj.

ko

4. Szofisztikált üzenet

Alan sem sokat lacafacázott, amikor kiderült, hogy a neje félrelép. Megvásárolta az exe és annak szeretője melletti házat, és a teraszra egy hatalmas szobrot emeltetett:

ujj

Természetesen a mű éjszaka reflektorokkal is meg van világítva, nehogy egy perce is figyelmen kívül lehessen hagyni. A férfi állítása szerint nem a volt feleségére haragszik, őrajta rég túltette magát, hanem annak az új pasijára, akivel félrelépett. „A szobor neki szól. Arról, hogy nem volt képes férfiként viselkedni.”

5. Közös emlékekre épített, gyönyörűen kivitelezett bosszúhadjárat

Egy nyitva hagyott Facebook-üzenőfal buktatott le egy másik csalfa díszpintyet, aki valószínűleg nagyon hamar belátta, jobb lett volna a tisztesség útján megmaradnia. Otthon ugyanis a következő bájos üzenet fogadta:

level-2

„Helló, drágám!

Találd ki, ki hagyta nyitva a Facebookját és kapott egy üzenetet Kelsitől! Úgy bizony, TE!

De ne izgulj, nem törtem össze semmit! Sőt, olyan aranyos voltam, hogy mindent gondosan becsomagoltam. Még egy klassz játékot is kitaláltam, mivel tudom, mennyire szeretsz keresgélni (más lányokat, például). Íme, egy lista arról, hol találhatod meg a cuccaidat:

- A ruháid ott vannak, ahol legelőször találkoztunk.

- A számítógépes játékaid, ahol legelőször csókolóztunk.

- A laptopod, ahol az első játékunkat vettük közösen.

- A tévéd, ahol legelőször lefeküdtünk.

- Minden más – köztük a képek az elmúlt két évünkről – Kelsi házánál vannak.

Jó szórakozást! Még valami: míg én nem törtem össze semmit, sajnos nem tudom garantálni, hogy nem fog más rátalálni. Jó vadászatot!”

Fiala Borcsa

Képek: ITT, ITT, ITT, ITT, ITT