-

1. Anyád „előtte" és „utána" képei

Én mindig is mondtam, hogy a gyerekekre szájkosarat kellene adni! Nem jó az, ha csak úgy összevissza beszélnek bele a nagyvilágba szűrő, cenzúra és kontroll nélkül. Hát még ha ceruzát is kapnak a kezükbe, hogy a mondandójukat illusztrálni tudják... attól mentsen meg minden szülőt az isten! Nézd csak, hová vezetett ez a szabadszájúság a hatéves kisgyerekek esetében, akiknek le kellett rajzolni, hogyan néz ki a mamájuk reggel, és hogyan, amikor épp a városba készülnek csapatni. (Mondjuk, az a tanár is megéri a pénzét, aki ilyen feladatot adott a kis ördögfiókáknak...)

Így néz ki a mamám reggel vs. ... és így, amikor elmegy otthonról

2. Az év tanára

Brittni Darras amerikai tanárnő egyik diákja öngyilkosságot kísérelt meg, de szerencsére az utolsó pillanatban megmentették az életét. A tanárnőt nagyon szíven ütötte a dolog, így engedélyt kért a kislány édesanyjától, hogy levelet írhasson neki a kórházba. Amikor a lány elolvasta az üzenetet, zokogásban tört ki, egyszerűen nem értette, hogy írhat valaki róla ilyen szépeket. Ez volt az a pillanat, amikor a tanárnő rájött, hogy a diákjai nem kapnak elég pozitív visszajelzést a környezetüktől. Hogy elejét vegye hasonló tragédiáknak, két hónapig tartott, amíg minden egyes tanítványának levelet írt. A több mint száz személyes üzenetben elmondta, miért találja őket különlegesnek, tehetségesnek és értékesnek.

level

A cikk a hirdetés után folytatódik!

3. Fanszőrzetápoló olaj

Ha eddig azt hitted, hogy a reggeli szépségápolást letudhatod egy kis frissítő tonik, szemránckrém, arcápoló, alapozó, szájkontúr, rúzs, szemceruza, hajbalzsam, testápoló, dezodor és parfüm gyors magadra kenésével-locsolásával, akkor sajnos ki kell ábrándítsalak, még távolról sem értél a sor végére. Hiszen kimaradt a nélkülözhetetlen olaj, amit a fanszőrzetedre kenhetsz, hogy ezzel is puhábbá, fényesebbé varázsold a csumpit. Hogy tudtunk eddig enélkül élni??!

fur-oil

4. Prostitúció light

Egyre inkább elterjedtek Amerikában az olyan társkereső honlapok, amelyek összekötik a gazdag mecénásokat szegény diáklányokkal. A cukrosbácsik szívesen finanszírozzák a csinos lányok tanulmányait, cserébe pedig egy kis szórakoztatást és szexet kérnek. A kapcsolat feltételei nincsenek kőbe vésve, azt egy sikeres összemeccselés után a felek alakítják ki.

Évfolyamtársak andragógián

5. BRÉKING: Végre itt van a kecskeszakállnyíró-sablon!!!

Marha kínos lehet, ha a reggeli borotválkozás közben véletlenül belenyiszálsz a trendi hipszterszakállad tüchtig módon meghatározott vonalába! Szerencsére ezzel a hiperszuper sablonnal többé nem fordulhat elő ilyen rút szépségbaki! Csak ráharapsz a forma két pöckére, és indulhat a pontos, nett sövénynyírás. Én már látom is, amint megjelennek a piacon a szezonális vagy tematikus sablonok: csillámfaszlámás, fenyőfás, napfogyatkozásos és mikulásos figurák is.

szakall

6. Donald Trump, Donald Trump... ameddig a szem ellát

Talán csak egy dolog van, ami ijesztőbb Donald Trumpnál: még több Donald Trump. Pedig bizony nagy az esélye, hogy hamarosan Donald Trump lesz Donald Trump hátán, hogy Donald Trumpba fogsz botlani minden sarkon és Donald Trumpok fogják elárasztani a városokat. A kínai Jinhua Partytime Latex gyár ugyanis nagyüzemben kezdte el gyártani az élethű, műanyag Donald Trump -maszkokat a november 8-i amerikai választásra készülve. Az okos vásárló bölcsen teszi, ha még október végén beszerez magának egy maszkot, akkor két legyet üthet egy csapásra, hiszen az élethű Donald Trump-ábrázat a halloween-partin is remekül mutat majd.

DT-1

7. Mennyország nyílik Bordeaux-ban

Ebben a hónapban nyílik meg a világ nyolcadik csodája: a boros témájú vidámpark, persze hol másutt, mint a francia Bordeaux-ban. A látogatók húsz különféle tematikájú szórakoztató központban ismerkedhetnek meg a bor csodájával. A választható programok között van bor-körhinta, borkóstoló, bor művészeti galéria, de csónakos utazáson is részt vehetnek, hogy megismerjék a bor útját a világ körül. Egészen őszintén, el tudsz képzelni ennél nagyobb bordogságot? Ráadásul az ára sem borsos, felnőtteknek 20, gyerekeknek nyolc euró a beugró.

Erre inni kell!

Fiala Borcsa

Képek: ITTITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT