-

 A múlt péntek nem indult annyira szokatlanul Ben Patterson számára, mint amilyen végtelenül bizarr fordulatokat vettek később az események.

Úgy kezdődött minden, hogy a feleségével autót cseréltek, mivel az asszony szeretett volna egy kis énidőt tölteni a városban a barátaival. Ben, miután elbúcsúztatta a nejét, beszállt a kocsiba a kisfiával, és hazafelé vette az irányt. Az apa-fia program itt kezdett egy kicsit megcsúszni, majd hamarosan egészen elképesztő eseménnyé eszkalálódni. Szerencsére minderről egy sportkommentátort is leköröző buzgalommal értesítette üzenetekben a bulizni próbáló anyukát. Aki így minden bizonnyal egy kicsit kevésbé tudott kikapcsolódni, mint szeretett volna, (mi viszont legalább prímán szórakozhatunk).

A történet legeleje még nem túl szokatlan, tegye csak fel a kezét az a szülő, akinek a gyereke még soha a büdös életben nem okádta tele az autóját (vagy az ágyát, a laptopját és a ruháját). Mondom, szóljon bátran, gondolkodás nélkül át fogom hozzá küldeni valamelyik kölykömet... esetleg a kutyámat.

Szegény Ben kisfia is kutyául volt, össze is rókázta magát és az autót. Ben félreállt, és igyekezett eltakarítani a hányást... miközben a jelentősebb fordulatoknál a feleségét update-elte a helyzet egyre abszurdabb állásáról.

ben-1

„Nézd, mi történt.”

„Félreálltam, és azon küzdök, nehogy én is összehányjam magam.”

A cikk a hirdetés után folytatódik!

„Hívj fel!”

„Épp most hánytam, miközben próbáltam a gyereket letakarítani.”

„ANNYIRA BÜDÖS!”

ben-2

„Az út mentén állok és öklendezem. Be se tudok szállni az autóba, annyira gusztustalan.”

„Épp egy nő kertjébe hányok valahol Burlingame-ben, aki azt firtatja, részeg vagyok-e, és úgy vezetem az autót gyerekestül.”

„Próbálom neki elmagyarázni, hogy csak együttérzésből hányok, és nem bírom elviselni a szagot.”

„Ez annyira SZÖRNYŰ!”

„Na, most már a rendőrök is megjelentek.”

„Mert, ugye, semmi jobb dolguk nincsen Burlingame-ben.”

„És most a szonda...”

„NAGYON SOKKAL JÖSSZ NEKEM!”

ben-3

„Közben Declan továbbra is okádik.”

„MIT EVETT? OLYAN SZAGA VAN, MINT A ROTHADÓ BÁLNAZSÍRNAK.”

„Legalább a szondateszten átmentem.”

„Próbálok hazavezetni leeresztett ablakokkal, miközben a pólómon keresztül lélegzem.”

Remélem, Declan és apukája már sokkal jobb egészségnek örvend, és nem vette el Stephanie kedvét a kikapcsolódástól ez a kis incidens.

Fiala Borcsa

Forrás: ITT