(hirdetés)

1. Kormos Anett:

Már nem sokáig örülsz, Anett!

Anett ragyogó és rejtőzködő személyiségéhez nem választhattam mást, csakis Viktor&Rolf haute couture kollekcióját. Már el is képzeltem, ahogy otthon olvassa ezt a cikket, és abban a pillanatban rohan is a papírboltba kreppet venni, hogy kivághassa és összehajtogathassa magának a kedvenc formaruháját. Anett, kérlek gyere így a következő értekezletre! Ígérem, nem fogok röhögni!

AGNESKOVACS Airbook tok:

agneskovacs

2. Fiala Borcsa

A cikk a hirdetés után folytatódik!

Borcsa miatt nem izgulok...

Vidám kolléganőm érti a tréfát, még akkor is, ha ez most véresen komoly. Angel Chen mintha csak neki álmodta volna meg ezt a vidám ruhatárat. Borcsa olyan személyiség, akinél soha nem fordulhat az elő, hogy a ruha viseli őt. Bármit el tudok képzelni rajta, mindent képes hordani, és az ilyen extrém ruhák még aktívabban kiemelik az ő összetett, energiabomba, és brutálvidám attitűdjét. Egyetlen egyszer láttam szomorúnak, az nagyon rossz volt. Többször nem akarom!

AGNESKOVACS tok:

agneskovacs

3. Both Gabi(anyu)

Tündér Gabianyu mesét olvas a gyerekeknek

Gabianyu igazi tündér, így hát ki másé lehetne a Valentino erdei tündérek által inspirált, couture-kollekciója, mint az övé? Föld színek, visszafogott vonalak, semmi frivolság... Elképzelem Gabianyut, ahogy ül ezekben a pompás és méltóságos ruhákban, mint egy jóságos tündér, és mesél a gyerekeknek véget nem érő meséket, amiket ő írt. Gondolkodtam rajta, hogy először Krisztához illesztem ezt a stílust, de a tündérke asszociációt sehogy sem tudtam volna megmagyarázni. Senkinek!

Elysian női notebook táska:

elysian

4. D. Tóth Kriszta

A főnöknek menő cucc dukál...

Főszerkesztőnk nem szereti megmutatni a lábait, pedig kinéztem neki egy csodaklassz rövidgatyás kollekciót. De tutira kinyírt volna érte. Viszont Jean Paul Gaultier roppant ízléses darabjaira szerintem még ő sem mondana nemet. Vagány, határozott, elegáns, bohókás, na meg hajcsáros, amilyen ő maga! Maszkulin is, de csak pont annyira, amennyire azt az élet megkívánja, és hát azért van benne egy kis őzike is. Mert ő igazából egy hajcsárbőrbe bújt őzike...

AGNESKOVACS Airbook tok:

agneskovacs

 

5. Gyurkó Szilvi

Aki szereti a dolce vitát...

Gyerekjogi szakértőnk még ezen a fekete-fehér képen is olyan színes és vibráló, hogy nem öltöztethettem másba, csakis Dolce&Gabbanába. Látlak, Szilvi, amint Rómában andalogsz a pöttyös, magas derekú nadrágban, virágos kiegészítőkkel, fatalpú papucsban... Különleges, extravagáns, nőies, amilyet csakis egy olyan önazonos nő viselhet hitelesen, mint amilyen a Szilvi maga.

AGNESKOVACS Airbook tok:

agneskovacs

 

6. Pásztory Dóri

Miss Chanel

Ha valaki nem Chanel-lány, akkor az a Pásztory Dóri, mégis megdőlt most egy sztereotípia, hiszen ezek a ruhák tutira jól mutatnának Dórin.  És hogy miért? Mert pimasz, laza, kényelmes és mintás, amilyen a mi Dórink személyisége is... Úgy szeretjük, ahogy van... Dóri, te vagy az örök kislány, annak ellenére, hogy egy igazi ősanya bújt el benned! (Na jó, nem bújt el.)

Elysian táska:

elysian

7. Szentesi Éva

szentesi éva

Én maradtam utoljára, és mivel nagyon szemtelen vagyok, ezért nem választhattam mást, mint Ann Demeulemeester pimasz ruháit, melyeket természetesen fix, hogy felvennék egy szombati bulira sosem vennék fel. Mert elképesztően szexi felháborító, hogy kint van a cicijük. De azért jó eljátszani a gondolattal, hogy milyen lenne New Yorkban élni, folyton éttermekben enni a barátnőkkel, sok könyvet írni, délig aludni, még a szekrényem is tele lenne Manolo Blahnikokkal, meg ezeket a szetteket is felvehetném szégyenérzet nélkül... Na jó, azt hiszem túl sok Szex és New Yorkot néztem hétvégén...

AGNESKOVACS tok:

agneskovacs