„Amikor megtudtam, hogy a fiam Down-szindrómával fog születni, elöntött mindenféle negatív érzelem” – nyilatkozta Alan Lawrence az amerikai ABC News csatornának. „Sokkot kaptam. Bevallom, úgy éreztem, a rendellenessége gátol majd engem és mindannyiunkat az álmaink megvalósításában.”

Aztán megszületett Wil, a család ötödik gyermeke, eltelt 18 hónap, és az édesapa ma már teljesen máshogy látja a helyzetet. Azt mondja, a különleges kisfiú mindannyiukat gazdagította, és nemhogy akadályokat gördített volna az útjukba, hanem épp ellenkezőleg. „Rengeteg ajtót kinyitott előttünk. Wil fényt hozott a családunkba!” - mondta. „Meg vagyok győződve arról, hogy a fiam bármit elérhet az életében, amit csak akar.”

Mindenesetre repülni már tud.

A csodás fotókon, Wil a család otthonában és lakóhelyén, a páratlan szépségű Utah állam különböző helyszínein tűnik föl, és mindig a levegőben „repül”. Hol bicikliző testvéreit követi az országúton, hol szappanbuborékokkal úszik, hol pedig az etetőszéke fölött ebédel lebegve. A képi trükköket a fotósként és művészeti vezetőként dolgozó apuka követte el. A család tervei szerint, hamarosan naptár készül a fotókból, a befolyó összegből pedig helyi Down alapítványokat támogatnak majd.

Imádnivaló képek egytől egyig. Nézzétek! (Kattints a képre, ha nagyobb méretben szeretnéd látni!)

Mmm... lássuk csak, van e itt valami nassolnivaló!

Gyerünk, ne maradj le!

Egyet anya kedvéért

Vajon mi történik, ha ezt én most ideteszem?

Hello, handsome!

Juhúúú!

Tyúketetés, naplemente

Várjatok, segítek!

Azért nem lakunk rossz helyen, na.

Peter Pan... ugyan már!

 

Mi van, az embert már repkedni sem hagyják nyugodtan?

Valahogy így?

Mondom, hogy szép hely ez a Utah.

Mit kérsz? Leveszem.

Alan és Wil

 

Forrás: ABC News. Alan Lawrence instagram oldalán további fotókat találtok.