-

Szóval a múltkor elém került egy cikk, ami egy olasz bútorgyár szexi termékeit mutatta be. Nyilván ekkorra már teljesen fel voltam csigázva, és ahogy görgettem és görgettem, úgy növekedett tányérnagyságúvá a szemem. Sőt, miután túltettem magam az első megrázkódtatáson, hogy nekem tényleg ennyire unalmas, szürke, fantáziátlan a szexuális életem, amiért csak kényelmesen, ágyban, párnák között, ráadásul horribile dictu ugyanazzal (!!!) az egy szem férfival űzöm a lepedőakrobatikát immár 16 éve... (Nyugi, nem egyfolytában.)

Szóval azért csak kíváncsi lettem, milyen bútorokat, kiegészítőket kínál ez az előttem mind ez idáig titokban tartott ágazat. De mielőtt a tárgyra térnék (és persze azért, hogy profi sztriptíztáncos módjára tovább csigázzalak) elárulom, hogy ami engem illet, változatlanul megmaradnék az ágy-kanapé (és születésnapokon, illetve évfordulókon a zuhany) szentháromságánál. Félek, hogy ha felpattintanám magamat az egyik tantrikus kerevetre, akkor valamelyikünk garantáltan röhögőgörcsöt kapna. Na, de tessék, úgyis tudom, hogy már nem bírsz a kíváncsiságoddal, íme, az alternatív lehetőségek:

Tantrafotel

tantrachair

A hozzám hasonlóan naiv látogatóknak nem biztos, hogy már rögtön belépéskor feltűnik ennek a hullámzó vonalvezetésű bútornak a fő funkciója. De kérem szépen, ezt a darabot bizony semmi másra nem tervezték, csakis a dugásra! Ha belehuppan a csúszkálós bőr szófába a nagymama, talán még csodálkozni is fog, minek vett a kis unoka drága pénzen ilyen abszolút nem praktikus darabot. (Mondjuk, a bilincsekkel ékesített változat azért már egy fokkal árulkodóbb.)

tantra-2

 

Felfújható fétisheverő

felfujhato

A gumimatrachoz hasonlatos cuccot akár egy szál magadban is használhatod a hálószobában. Érdemes viszont beszerezni mellé egy ipari pumpát is, mert ha tüdőből kell minden hancúr előtt felfújni az alkalmatosságot – mint ahogy én fújom minden vakáció elején a gyerekek vízi játékszereit vöröslő pofával – tartok tőle, hogy hamar lehűlnek az erotikus kedélyek. Ha pedig végképp ráuntál a gumicsodára a hálóban, még mindig használhatod a Balaton tetején himbálózva. A kis rózsaszín pöcökbe meg szerintem simán bele lehet kapaszkodni. Biztonság mindenekelőtt! Nehogy belecsusszanj felhevült, napolajos testtel a habokba...

Heveder

swing

Megmondom a frankót, ez a kedvencem. Összecsukható, kis helyen is elfér, nem kell irulni-pirulni a hirtelen betoppanó villanyóra-leolvasó előtt.

Mondjuk, az már más kérdés, hogy ha engem akarna felcsörlőzni a férjem a hálószoba ajtajára, akkor valószínűleg először a dereka ugrana ki a megterheléstől a szerencsétlennek, aztán meg én kezdenék el a kényelmetlen pozitúrától fájdalmasan sivalkodni.

Ez pedig valószínűsíthetően előcsalogatná az alvó csemetéket is a szobáikból, akik a következő bizarr képpel szembesülnének: apu kétrét görnyedve kenegeti lumbágókrémmel a derekát, anyu a holdfényben fürdő hálószobaajtón van kifeszítve egy hózentrógerrel egészen addig, amíg az ajtókeret ki nem szakad a tokjából a nagy megterheléstől... Hát, tudod mit? Inkább lapozzunk.

Adela erotikus szék

adela_erotic_chair

Dizájn szempontjából egyértelműen ez viszi a prímet. A posztmodern szürkemarhára hajazó hokedli funkciója nem arcbamászó, szerintem különösebb pironkodás nélkül ki lehet tenni a kertbe vagy a teraszra, ha túl kevés szék állna a vendégek rendelkezésére. Ráadásul, ha jól látom, könnyen tisztítható, vízálló, simán egybe lehet tenni többet is a takarékos helykihasználás miatt... Na, tessék, már megint kibújt belőlem a gondos háziasszony a fékezhetetlen szexvadállat helyett. Várj csak, visszatuszkolom!

Érzéki kéjpárna

szexparna

Állítólag többfunkciós (?!), többféle pozitúrára is alkalmas (izé, van több pozitúra is?!), kényelmes, puha, mosható és nem különösebben drága. Erotikus szentélyek kezdő alapdarabjának szerintem kiváló.

A legvégén pedig mégiscsak hadd mutassam meg azt az őrült szexi bútordarabot, ami, bár első pillantásra nem kínál annyi szexuális fantáziát, mint a fentiek, de legalább nem kell égni vele a takarítónő vagy a bébiszitter előtt. És hidd el nekem, tapasztalatból mondom, két darab éber, éles fülű, felvilágosult kamaszgyerek mellett, az ezen való hancúrozás is temérdek izgalmat kínál. Voilá:

agy

 

Fiala Borcsa

Képek: ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT