További videók

Vészhelyzet = pánik?! – Nyomjad, anyukám! Senával

2019. június 23. | MK, TF

Minden szülővel megtörtént már, hogy valami vészhelyzetnek tűnő szituációban vagy akár valódi vészhelyzetben úrrá lett rajta a „most mégis mi a jó francot csináljak?!” érzés. Szerencsés esetben ez csak egy pillanatig tart, és aztán az adrenalin meg esetleg a tanult helyzetkezelés továbblendíti az embert, és cselekszik. Kevésbé szerencsés esetben viszont bekapcsol a pánik, ami szinte lehetetlenné teszi a probléma megoldását. A Nyomjad, anyukám! legfrissebb és talán eddigi leghasznosabb epizódjában segítünk, hogy mit kell tenni megszólaló légzésfigyelő, félrenyelés, allergiás reakció vagy épp játszótéri baleset esetén. Mert – az is kiderül a videóból – igenis számít, hogy mit csinál a felnőtt, amíg, mondjuk, kiérkezik a mentő. Sőt, nemcsak mi menthetünk életet, hanem akár az óvodáskorú gyerekek is. Ezt is megmutatjuk egy csapat nagyon lelkes és elképesztően cuki óvodás és egy szuper kezdeményezés segítségével. Ezt a 23 percet tényleg minden olyan felnőttnek ajánljuk, aki szokott időt tölteni gyerekekkel. Nyomjad, anyukám! 6. rész: Segítség! Műsorvezető: Sena Dagadu. Szerkesztők: Marossy Kriszta és Tóth Flóra. Producer-rendező: D. Tóth András.

Ajánlom másnak is:

Legfrissebb

„Nagyon dzsanázom, ahogy énekelsz!” – Nyílt lapokkal Molnár Piroskával, Takács Nóra Diával, Jéger Zsomborral és Polgár Csabával

Nyílt lapokkal – 2024. április 16. – SzAE

Ezt az adást kár lenne kihagyni! Hacsak nem akartok lemaradni arról, ahogy Molnár Piroska mesél a… bármiről.

„A bukásaimból mindig erőt merítettem” – három éve halt meg Törőcsik Mari

Kult – 2024. április 16. – BG

Törőcsik Mari három évvel ezelőtt halt meg. Messziről indult, és nagy magasságokba jutott, ragyogott színpadon és filmvásznon egyaránt. Both Gabi válogatott emlékezetes mondatokat a vele készült interjúkból.

„A női ruhák minden ajtót bezárnak előttem” – férfiként és nőként is élt a rejtélyes D’Éon lovag

Kult – 2024. április 16. – MLM

Kevés olyan karakter volt a történelemben, mint Chevalier d’Éon, akinek neme nemcsak a kortársak, hanem a történészek előtt is sokáig rejtély volt. D’Éon lovag ugyanis nőként és férfiként is élt hosszú és kalandos élete során.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >
Viber LinkedIn Pinterest