WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 2787 db cikk

„A férjem bizonyos testrészének mérete iránti kíváncsiság például igencsak meglepett a homokozó mellett” – Az élet egy „multikulti” családban

WMN Life – 2022. szeptember 22. – WMN

Vendégszerzőnk vegyes házasságban él Budapesten. Férje kameruni, és van egy kislányuk. Arról mesél, miként viszonyul hozzájuk a környezetük, és ők maguk miként lettek úrrá az eltérő szokások és neveltetés okozta nézeteltéréseken.

„Ő csak azt tette, ami ő maga valójában: egy bűnöző. Már ez is marad, viszi tovább, amit az apja tanított neki” – Miklós története

WMN Life – 2022. szeptember 21. – WMN

A gyerek maga nem születik soha rossznak. Mégis előfordul, hogy a neveltetésének körülményei predesztinálják egy bizonyos sorsra, amiből kitörni emberfeletti küzdelem.

„Nem bírom tovább!” – Egy gimnáziumi tanárnő egy napja

WMN Ügy – 2022. szeptember 19. – WMN

Vendégszerzőnk gimnáziumi tanár. Imádja a hivatását. Nem panaszkodni akar, csak tisztázni fontos dolgokat, amiket sokan nem tudnak, vagy nem akarnak tudomásul venni. Olvassátok el, hogyan élnek azok, akik a gyerekeiteket tanítják nap mint nap.

Az utolsó pálinkafőzés apámmal

VIM – 2022. szeptember 17. – WMN

Az öreg egész ősszel szedegette a szilvát, és várta a lányát. Aki most, hogy az apja már nem él, elmeséli, mit jelentett számukra a közös pálinkafőzés.

„Bizonyos kérdéseket feltenni, a sorsomat boncolgatni csak egy ember jogosult: én magam”

VIM – 2022. szeptember 12. – WMN

Bianka nevű olvasónk besokallt. Elege van a rengeteg kéretlen tanácsból, tapintatlan kérdésből, ezért egy ideje inkább el sem fogadja a különféle összejövetelekre szóló meghívásokat.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség