Pichler Zsófi cikkei

Összesen: 31 db cikk

„Az összes traumám bele van téve ebbe a dalba” – Szerelmesnek hitt számok, amik nem egészen azok, aminek gondolnánk őket

Kult – 2022. február 21. – PZs

Semmi sem az, aminek látszik! Nézzük, mi rejlik valójában a szerelmes dallamok mögött...

Ne félj váltani, ha úgy érzed, nem vagy jó helyen – Utánajártunk, mikor és hogyan érdemes belevágni a karrierváltásba

WMN Life – 2022. február 11. – PZs

Hogyan ismerhetjük fel, ha eljött a karrierváltás ideje? És hogyan hozhatunk ezúttal megfelelő döntést? Szakértőt faggatott Pichler Zsófi.

Éjféli hullámugrás, fagyos szilveszteri úszás és ünnepi bingózás – Így ünneplik a szilvesztert a világ különböző pontjain

WMN Life – 2021. december 30. – PZs

Világszerte nagy várakozás és sok mítosz övezi a szilvesztert. De lássuk, milyen szerencsehozó ételek kerülnek a különböző nemzetek ünnepi asztalára és milyen izgalmas hagyományokkal búcsúztatják az óévet és köszöntik az újat külföldön!

Pichler Zsófi: „Lehet, hogy már rég az az ember vagy, aki egykor lenni szerettél volna” – WMN-naplók

WMN Life – 2021. december 7. – PZs

Sem dicsérni, sem elfogadni a dicséretet nem könnyű, legalábbis sok embernek gondot okoz. Zsófi elmeséli, hogyan fejlődött ezen a téren, és mi kellett a pozitív változáshoz:

„A sziklán én vagyok az egyetlen ellenfelem” – Sziklát mászni nem pusztán extrémsport, hanem komoly önismereti út is

WMN Life – 2021. november 10. – PZs

„Húsz méter magasan vagyok, a saját lélegzetemen kívül csak a finoman szemerkélő esőt hallom, ahogy a sisakomon kopog. Az ujjaim szorosan markolják a sziklafalat, pedig tudom, hogy a kötél is tart, de mégis, amíg fogom a falat, úgy érzem én kontrollálok.” – Zsófi évek óta mászik sziklát, ami rengeteget tanított neki úgy a bizalomról, mint önmagáról is.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség