Pichler Zsófi cikkei

Összesen: 52 db cikk

Az alkohol sebezhetőséget és szorongást jelent – Így gondolkodik az ivásról a Z generáció

WMN Egszsg – 2022. október 2. – PZs

Az alkoholfogyasztás meggyökeresedett a társadalmunkban, a Z generációsok körében azonban kezdenek megváltozni a tendenciák: egyre többen vallják ugyanis közülük azt, hogy nem csak egy korsó sör fölött lehet megbeszélni az élet nagy dolgait.

Ebben a világban minden kérdésre van válasz, minden probléma megoldható – Délutáni tippek, ha kiszállnál egy kicsit a valóságból

WMN Life – 2022. szeptember 18. – PZs

Mutatunk néhány ötletet, ha kikapcsolnád az agyad, de nem akarod folyton a képernyőt bámulni, az olvasáshoz fáradt vagy, és senki nem akar társasozni veled.

„Sikertelen tárgyfelvétel, mert nem sikerült a tárgyfelvétel” – Egyetemi ügyintézés erős idegzetűeknek

WMN Suli – 2022. szeptember 9. – PZs

Életünk legszebb évei, szabadság, barátok, buli – egyetem. Azt mondják, így kell látni. Aztán jönnek a kérvények, a Neptun, a tárgyfelvétel, és máris bajban van a felkészületlen hallgató. De ne aggódjatok, a felkészült is. Csak ő még nem tudja!

Játék a tökéletlenséggel: analóg fényképezés a digitális világban

Júzer – 2022. szeptember 4. – PZs

Ma már bárki pillanatok alatt jó minőségű képeket készíthet, se komoly felszerelés, sem pedig különösebb tehetség nem kell hozzá feltétlenül, csak egy jó telefon. De akkor mégis mi vesz rá egyre több embert, hogy (újra) megismerkedjen az analóg technikával, illetve kamerákkal? Hogy saját sötétkamrát alakítson ki a lakásában, vagy lejárt szavatosságú filmekkel és egymásra exponálással kísérletezzen? A régi dolgok iránti nosztalgikus rajongásról van szó, esetleg valami többről?

„Bármennyire meglepő, vannak ötvenpluszos férfi olvasóim is” – Ismerjétek meg Kollár Betti ifjúsági regényírót

Kult – 2022. szeptember 2. – PZs

Egy sérülés miatt kezdett írni, mára milliók olvassák a történeteit az interneten, nemsokára pedig a negyedik regénye is megjelenik. És még csak huszonnégy éves. Kollár Betti íróval Pichler Zsófi beszélgetett.

< 1 2 3 4 5 6 7 >