Pichler Zsófi cikkei

Összesen: 36 db cikk

Ebben a világban minden kérdésre van válasz, minden probléma megoldható – Délutáni tippek, ha kiszállnál egy kicsit a valóságból

WMN Life – 2022. szeptember 18. – PZs

Mutatunk néhány ötletet, ha kikapcsolnád az agyad, de nem akarod folyton a képernyőt bámulni, az olvasáshoz fáradt vagy, és senki nem akar társasozni veled.

„Sikertelen tárgyfelvétel, mert nem sikerült a tárgyfelvétel” – Egyetemi ügyintézés erős idegzetűeknek

WMN Suli – 2022. szeptember 9. – PZs

Életünk legszebb évei, szabadság, barátok, buli – egyetem. Azt mondják, így kell látni. Aztán jönnek a kérvények, a Neptun, a tárgyfelvétel, és máris bajban van a felkészületlen hallgató. De ne aggódjatok, a felkészült is. Csak ő még nem tudja!

Játék a tökéletlenséggel: analóg fényképezés a digitális világban

Júzer – 2022. szeptember 4. – PZs

Ma már bárki pillanatok alatt jó minőségű képeket készíthet, se komoly felszerelés, sem pedig különösebb tehetség nem kell hozzá feltétlenül, csak egy jó telefon. De akkor mégis mi vesz rá egyre több embert, hogy (újra) megismerkedjen az analóg technikával, illetve kamerákkal? Hogy saját sötétkamrát alakítson ki a lakásában, vagy lejárt szavatosságú filmekkel és egymásra exponálással kísérletezzen? A régi dolgok iránti nosztalgikus rajongásról van szó, esetleg valami többről?

„Bármennyire meglepő, vannak ötvenpluszos férfi olvasóim is” – Ismerjétek meg Kollár Betti ifjúsági regényírót

Kult – 2022. szeptember 2. – PZs

Egy sérülés miatt kezdett írni, mára milliók olvassák a történeteit az interneten, nemsokára pedig a negyedik regénye is megjelenik. És még csak huszonnégy éves. Kollár Betti íróval Pichler Zsófi beszélgetett.

Pichler Zsófi: Semmi sem változott, csak én. Vagy épp fordítva? – Visszatérés a városba, ami a második otthonom volt

WMN Life – 2022. augusztus 26. – PZs

Milyen visszatérni a helyre, ahol életed egyik legboldogabb időszakát töltötted? És hogyan lehet megbarátkozni a gondolattal, hogy az az időszak már nem tér vissza, és az a város, amit akkor megismertél, már nem lesz ugyanolyan?

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség