Pichler Zsófi cikkei

Összesen: 68 db cikk

„Ha csillog a lakás, gyanús, hogy más dolgom lett volna” – A szorongás tovább tart, mint maga a feladat, de ez sem tart vissza minket a halogatástól

WMN Life – 2023. június 9. – PZs

Előfordult már, hogy amikor valami határidős dolgod lett volna, inkább rendet raktál, elmentél vásárolni, segítettél bárkinek bármiben csak ne kelljen belekezdeni? A WMN szerzői is fekete öves időhúzók, mutatjuk, mi mindent csinálunk ahelyett, amit épp kellene.

„Mint egy parkolóház hulláknak” – őrült projektek, amelyek majdnem valósággá váltak

Kult – 2023. június 4. – PZs

Mit szólnál, ha jövő héten leeresztenék a Földközi-tengert? Esetleg egy „hullatoronyhoz” a Gellért-hegyen? A történelem telis-tele van elborult tervekkel, amelyek valamikor valakinek mégis jó ötletnek tűntek.

A stresszkezelés és a motiváció érdekli a legjobban a diákokat

WMN Egszsg – 2023. május 20. – PZs

LelkiFröccs névvel indítottak a Debreceni Egyetem pszichológushallgatói egy programot, amelyben a többi egyetemi polgárnak segítenek az életüket érintő fontos kérdéseiben. Win-win helyzet: ők is tesztelhetik a frissen szerzett tudásukat, és mások számára is hasznossá válnak.

„Nem lesz itt tánc. Na jó, talán egy kicsi” – Egy napra bevette a Balatont a WMN-csapat

WMN Life – 2023. május 12. – PZs

Huszonnégy óra egy mesebeli szálláson, roskadásig pakolt asztalokkal, egy mikrofonnal és (majdnem) a teljes WMN-csapattal. Vajon mi sülhet ki ebből? Így telt az első ottalvós csapatépítőnk:

Vágykeltő műdudor és gyilkos szoknya – Íme, a történelem legelvetemültebb divattrendjei

Kult – 2023. május 3. – PZs

Bár a divat hajlamos ismételni önmagát, nem bánnánk, ha ezek a trendek nem térnének vissza.

< 1 2 3 4 5 6 7 >