Nyáry Luca cikkei

Összesen: 86 db cikk

Nyáry Luca: Az én értelmezésem a szerelemről, vagy egyszerűen a szeretetről, sosem arról szólt, amiről kellene

WMN Life – 2022. szeptember 22. – NyL

„Azt akarom, hogy pont úgy és pont annyira szeressenek, mint amennyire én ragaszkodom valaki más emlékéhez” – írja Luca fájdalmasan gyönyörű írásában arról, milyen újra szeretni valakit egy súlyos veszteség után.

Az anyagi javak és a látszólag tökéletes élet kirakatba pakolása mára inspiráló helyett képmutató és mesterséges lett

Júzer – 2022. augusztus 29. – NyL

Hazai hírességeket buktat le, és az influenszerkultúra hamisságát, felszínességét kritizálja egy magyar oldal, amiről Nyáry Luca írt a következő cikkben:

Nyáry Luca: Éveket töltöttem békében magammal, erre megint háborúban állunk

WMN Szpsg – 2022. augusztus 20. – NyL

„Mi történne, ha szebb lennék? Vajon több szeretetet kapnék? Több elismerést? Több pénzt? És mi lenne, ha már egyáltalán nem lennék szép? Hogy fog megítélni engem a világ, ha megöregszem, ha megsérülök, ha valamiképp elveszítem azt, amiért most munkát és megbecsülést kapok?” Nyáry Luca töprengése:

„A médiában az az érték, ami ríl” – Korszak Miller Dáviddal és Turai Barnával

Korszak – 2022. augusztus 4. – NyL, TM

A Korszak egyik talán legszerethetőbb adása ez, amit nemcsak az érdekfeszítő és releváns téma, de már pusztán Turai Barna és Miller Dávid energiája miatt is érdemes megnézni, függetlenül attól, hogy a Z generációt erősíted-e, vagy csak szeretnél többet megtudni arról, hogy kik alakítják a média jövőjét.

5 tévedés, ami megpróbálja ellehetetleníteni a férfi-női barátságokat

WMN Life – 2022. július 24. – NyL

„Két éve még el sem tudtam volna képzelni, hogy barátnős lányból olyan ember leszek, akinek az a legnagyobb boldogság, ha négy srác dobál egy plüssmalacot a konyhájában” – meséli Luca, aki azon kapta magát, hogy javarészt csak fiú barátai vannak. Most elmeséli, mik a legnagyobb tévedések a férfi-nő barátságokat illetően, majd gyorsan meg is cáfolja mind.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség